Alman aşısına dikkat! Bu sorunlara neden oluyor

Covid-19 aşılarından MRNA cinsi aşı vurulanların bazı sorunlarla karşı karşıya kaldığını aktaran Dr. Mehmet Portakal çözüm önerilerini okuyucularımızla paylaştı.

Covid-19 aşılarından MRNA cinsi, yani halk arasında Alman aşısı olarak bilinen aşıyı yaptıranların özellikle unutkanlık sorunuyla karşı karşıya kaldığını aktaran Dr. Mehmet Portakal, çözüm önerilerini BBN Haber ile paylaştı. Portakal pandemiden sonra sıklıkla kalp krizi, unutkanlık, beyin kanaması rahatsızlıklarının gündeme geldiğini vurgularken şu açıklamalarda bulundu: “Pandemiden sonra biz bu durumlarla sık karşılaşır olduk. Özellikle MRNA olarak adlandırılan yeni nesil aşı yaptıranlarda pıhtılaşma problemleri ve genç yaşta kalp krizleri daha sık görülür oldu. Damarla ilgili problemler yine çok sık görülmekte. Nasıl kaslarda ağrılar çok arttıysa veya bu kalp damar problemleri arttıysa sinir uçlarını etkilediği için özellikle odaklanma problemleri, konsantrasyon problemleri bunlarda da arttı. Sabahları yorgun uyanma, işine odaklanamama, eski verimi kaybolma, okuduğunu anlamama ve aklında kalmama gibi belirtiler de beyin sisinin ön belirtileridir. Ne yazık ki yeni nesil aşılardan sonra bunlarda sıklıkla karşılaştığımız sorunlar arasında. Buna dair tüm dünyada yayınlar yayımlanmaya başladı. Bu da hem virüsün hem de kullanılan aşıların dokuları, sinir uçlarını ne yazık ki tahrip ettiği kasları etkilediği ortaya çıkınca bu sonuca varılıyor” dedi.
HACAMAT VE OZON OKSİJEN TEDAVİSİ YAPTIRILMALI
Özellikle Alman aşısı yaptıranların takviye ürünler alması gerektiğini vurgulayan Portakal, “Bunun için D vitamini, magnezyum, omega, B6, B12 vitaminleri öneriliyor. Ayrıca bitkisel ürünlerden sinir uçlarını tamir eden, zeytin yaprağı gibi kekik gibi hem anti mikrobik özelliği olan hem de sinir uçlarını tamir eden bitkilerin kullanımı da faydalı olacaktır. Yine hacamat tedavisi, damardan ozon oksijen tedavisi oradaki dokuyu yenileyerek hem unutkanlık konsantrasyonla ilgili problemler varsa onlara iyi geliyor” diye konuştu. (AYŞEGÜL MIHOĞLUGİL)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum