Kan donduran cinayetleri reklam fırsatı olarak gördü

Türkiye, Semih Çelik'in vahşice öldürdüğü İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in yasını tutarken, İzmir’de bir korku evi dışına kafası kesilmiş manken asıldı. Sokaktan geçen vatandaşlar işletmeye tepki gösterdi.

Türkiye, Semih Çelik isimli sapkın katilin canice canına kıydığı 19 yaşlarında İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in yasını tutarken akıllara durgunluk veren görüntüler İzmir’de ortaya çıktı. Sözde korku evi olarak faaliyet gösteren mekanın dışına ceset görüntüsü verilmiş kafası kesilmiş manken asıldı

Kahreden olay geçtiğimiz Cuma günü İstanbul’da yaşanmış cani katil Semih Çelik, aynı lise sınıfında eğitim gördüğü İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i canice öldürmüş, İkbal’in uzuvlarını keserek İstanbul surlarından atmıştı.

izmir-korku-evi.webp

Vatandaşların tepkisini topladı

Etkileşim ve para kazanma hırsıyla gözü dönmüş İzmir’deki bir korku evinin sahibi gerçekleşen dehşet verici olaydan reklam yapmak üzere kesilerek vücudundan ayrılmış bir mankeni kullandı. Manzara karşısında öfkelenen vatandaşlar "bu kadar da olmaz" diyerek tepki gösterdi.

rke-asd.webp

Vahşice işlenen cinayetleri hatırlattı

İzmir Alsancak’taki bir korku evinin dış cephesine reklam amacıyla asılan pano ve plastik mankenler, polis ve kullandı abıta ekipleri tarafından kaldırılırken, işletme sahiplerine adli ve idari işlem uygulandı. mekana asılan; kanlı bir baş, başsız bir vücut maketi, bir kafatası, üç korku mankeni, kanlı bir çocuk maketi ve kanlı kol ile el maketleri, İstanbul Fatih’te kasap olan Semih Çelik’in 4 Ekim’de İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i öldürdüğü olayı anımsattığı için toplatıldı.

Valilik müdahale etti

Konuyla ilgili İzmir Valiliğinin açıklamasında,“"X sosyal paylaşım sitesi üzerinden 06 Ekim 2024 tarihinde yapılan bir paylaşımda, Konak ilçesi Alsancak semtinde faaliyet gösteren Oyun Evi (Korku Evi) olarak ruhsatlanmış iş yerinin reklam amaçlı astığı pano ve plastik mankenlerin rahatsızlık verdiği belirtilmiştir. Alsancak Polis Merkezi Amirliği görevlilerimizce iş yerinde gerekli denetimler yapılmış, söz konusu materyaller bulundukları yerden kaldırılmış, işletme sahipleri ile ilgili adli ve idari işlemlere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.