Konya'da bayanların favori adresi: Duha Pilates

Konya'da bayanların favori adresi: Duha Pilates

2 şubesi ile birçok üyesinin bulunduğu Duha Pilates misafirlerine kusursuz hizmet verirken bayanların fit görünmesine yardımcı oluyor.

Yaklaşık 2 yıldır Konya'da faaliyet gösteren Duha Pilates müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdürürken aynı zamanda bayanların da uğrak noktası konumunda. Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünden mezun olan Yasemin Sağlam, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 2. şubenin açılışı için hazırlanan Sağlam, üyelerin burada kendilerini mutlu hissettiklerini aktardı.

"SAĞLIKLI ZAYIFLAMAYA YARDIMCI"

3. kademe kıdemli fitnees eğitmeni ve 2. kademe pilates eğitmeni olan Sağlam yaklaşık 10 yıldır çalışmalarına devam ettiğini aktardı. Sağlam yaptığı açıklamada, "Pilates yaptırarak üyelerimize omurga sağlığı için hem de vücuttaki sıkılaşma şekillenme zayıflama için yardımcı oluyoruz. Bazı hastalıkların tedavisine de oldukça yardımcı bir spor. Hem ağrıları geçiyor hem de vücudu şekillendiriyorlar. Aynı zamanda sağlıklı bir şekilde zayıflıyorlar." dedi.

"REFORMER PLATES KİLO VERMEDE DAHA ETKİLİ"

Pilatesin çeşitleri hakkında da açıklamalarda bulunan Sağlam, "2 çeşit plates var. Hem yer pilatesi hemde reformer dediğimiz aletli plates var. Yer pilatesinde genelde üyelerimiz kendi vucüt ağırlıklarıyla çalışıyorlar. Daha çok sıkılaşmaya yarıyor. Reformer pilates ise dirençle yapıldığı için ağırlık olduğu için hem sıkılaşmasını sağlıyor hem vücudun daha fazla kalori harcamasını sağlıyor. Yani yer pilatesinde 3-4 ayda alacağı sonucu reformer pilateste 1 ayda alabiliyor." Kilo vermek isteyenlerin yemesine dikkat etmesi gerektiğini de belirten Sağlam, düzenli sporla sağlıklı bir şekilde kilo verebileceğini söyledi. Ayşegül Mıhoğlugil

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum