MHP Konya'da bağımsız adaya destek yok!

MHP Konya'da bağımsız adaya destek yok!

MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karaarslan Cumhur İttifakı olarak hedeflerinin Konya’da 31 ilçeyi almak olduğunu söyledi.

MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karaarslan Cumhur İttifakı olarak hedeflerinin Konya’da 31 ilçeyi almak olduğunu söyledi. Karaarslan, "Biz 2024 Mart ayında yapılacak olan seçimlere hazırız. Her zaman sahadayız. Yarın seçim olacakmış gibi bugüne kadar hep sahadaydık bundan sonra da sahadayız inşallah. Biz Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak AK Parti ile birlikte hep sahada olduk. Şu anda genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bir heyet oluşturdu. Cumhur İttifakı belediyeleri ile ilgili görüşmeler yapılıyor. Sayın genel başkanımızın takdirleri neyse biz sahada onun ardında durmaya devam edeceğiz. 2019 yerel seçimlerinde 5 tane belediyemiz vardı. Sayın genel başkanımız mevcutları koruyup sayıları biraz daha artıracağız diyerek bir konuşma yapmıştı grup toplantısında. Biz Sayın liderimiz neyi emrediyorsa Cumhur ittifakı olarak hem MHP hem AK Parti belediyelerinin her zaman yanında çalışmada olacağız.” dedi.

BAĞIMSIZ ÇIKARSA KESİNLİKLE DESTEK YOK!
2019 yerel seçimlerinde Ereğli’nin AK Parti’ye verilmesi üzerine bağımsız adaylığını açıklayan ve belediye başkanı seçilen Hüseyin Oprukçu ile ilgili de konuşan Karaarslan, “Hüseyin Oprukçu 2019 yerel seçimlerinde bağımsız belediye başkanı seçilmişti. Sonradan MHP’ye katılım sağladı. Şu anda Ereğli MHP'nin belediyesi. Heyetlerin görüşmesinde Ereğli için ne uygunsa ona göre hareket edeceğiz. Hüseyin Oprukçu Ereğli'de halkının istediği halkın hizmetinde olan bir Belediye Başkanı. Hüseyin Oprukçu’nun Ereğli halkının yanında duruşu benim her zaman takdirimle karşılanan bir olaydır. Bağımsız olarak çıkarsa Hüseyin Oprukçu’yu kesinlikle desteklemeyiz. Ya MHP'nin adayı olacak ya da AK Parti'nin adayı olacak” diye konuştu. Cumhur İttifakı’nın Konya’nın 31 ilçesini alacağını kaydeden Başkan Karaarslan, “Konya'nın 31 ilçesini kazanacağına inanıyorum. Cumhur İttifakı ülkenin geleceği demektir”dedi.
“AHMET DAVUTOĞLU'NUN KONYALI OLMASI BİZİM İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMİYOR”
Ahmet Davutoğlu hakkında da konuşan Karaarslan, “Ahmet Davutoğlu'nun Konyalı olması bizim için bir şey ifade etmiyor. Konya Ahmet Davutoğlu'nun yaptığını da biliyor Cumhur ittifakı’nın yaptığını da biliyor. Bunu genel seçimlerde yaşadık, gördük” şeklinde konuştu.” Ayşegül Mıhoğlugil

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.