YUSUF BELGE’NİN TUTKUSU MÜZEYYEN CAFE’DE HAYAT BULDU

YUSUF BELGE’NİN TUTKUSU MÜZEYYEN CAFE’DE HAYAT BULDU
Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde öğrenci olan Yusuf Belge, Müzeyyen adlı kafede misafirlerini bekliyor.

Bosna Hersek Mahallesi’nin atmosferine renk katacak mekan, genç girişimci Yusuf Belge'nin öncülüğünde açıldı. Belge, uzun süredir hayalini kurduğu kafe sektöründe adım atmış olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyor. Ancak bu kafe sadece bir işletme değil, aynı zamanda bir tutkunun ve isminin hikayesini taşıyor.
İSMİ NEDEN MÜZEYYEN?
Belge'nin ifadesine göre, kafe ismi olan Müzeyyen, Derin Bir Tutku adlı ünlü filmden ve radyoda sıkça çalınan Müzeyyen Senar şarkısından ilham alarak seçildi. Bu isim, sadece bir mekan adı olmanın ötesinde işletmenin atmosferini de yansıtıyor. Kafenin menüsünde sunulan çay ve kahve çeşitleriyle birlikte özel olarak hazırlanan 3. Sınıf kahve ikramları, müşterilere benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Belge, herkesi, sadece kahve veya çay içmeye değil, aynı zamanda müziğin ve sanatın keyfini çıkarmaya davet ediyor.

ŞEHRİN ENERJİSİNİ VE SANATIN DOKUNUŞUNU BİR ARAYA GETİRİYOR
Belge, "Müzeyyen Cafe, sadece bir kahve içmek için değil, ruhunuza dokunan bir deneyim yaşamak için bir buluşma noktası olacak" dedi. Belge, Müzeyyen Cafe'nin, müzikseverler ve kahve tutkunları için vazgeçilmez bir durak olmaya aday olduğu belirtti. Belge'nin tutkulu ve yenilikçi yaklaşımıyla şekillenen Müzeyyen Cafe, şehrin enerjisini ve sanatın dokunuşunu bir araya getiriyor. Ayşegül Mıhoğlugil

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.