Akbank'a gidenler avantajlı çıkıyor. Akbank emekli promosyonuna yine zam yaptı

Maaşını Akbank'a taşıyacak olan emeklilere zamlı promosyon müjdesi
Akbank'a gidenler avantajlı çıkıyor. Akbank emekli promosyonuna yine zam yaptı

Akbank, emeklilere yönelik promosyon avantajlarını artırmaya devam ediyor. Son olarak, maaşını Akbank'a taşıyacak olan emeklilere yönelik promosyon miktarında artış yapıldığı duyuruldu. Bu güncelleme ile birlikte, Akbank'a maaşını taşıyan emekliler daha da avantajlı hale gelmekte.

Kampanya kapsamında, 1 yıl boyunca düzenli ve tek seferde aylık 25 bin-50 bin lira para girişi yapmayı taahhüt eden Akbanklılar 2 bin 500 lira, 50 bin-100 bin lira taahhüt edenler 5 bin lira, 100 bin lira ve üzeri taahhüt edenler ise 7 bin 500 lira chip-para promosyonu kazanıyor.

akbank-resmen-duyurdu-emekliler-17-bin-500-liraya-kadar-promosyon-2513.webp

Ayrıca kampanya kapsamında, 1 yıl boyunca EFT, Havale, Ortak ATM kullanımı ücretsiz olarak gerçekleştirilebiliyor, her ayın son 3 günü de faizsiz Artı Para avantajından yararlanılabiliyor.

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 01 Haziran – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden emeklilerimiz 15.000 TL’ye varan promosyondan faydalanabileceklerdir. Buna ek olarak kampanya dönemi içerisinde, Akbank Vadesiz hesabından veya Axess/Wings sahibi olan SGK emeklileri için kredi kartlarından verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 500 TL, toplamda 2.500 TL chip-para ile 17.500 TL ödül fırsatından yararlanabileceklerdir. Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

Kaynak:BBN