Cam temizliği yaparken deneyin. Bayramda camlarınız bu temizlik yöntemi sayesinde ışıl ışıl olacak

Cam temizliği yaparken deneyin. Bayramda camlarınız bu temizlik yöntemi sayesinde ışıl ışıl olacak
Bu basit yöntem sayesinde bayramda camlarınız ışıl ışıl olacak ve misafirlerinizi temiz ve parlak bir evde ağırlayabileceksiniz.

Cam temizliği, evinizin temizliğinde önemli bir unsurdur ve özellikle bayram öncesi camlarınızın parlak ve temiz olması, evinizi daha ferah ve davetkar hale getirecektir.

Cam temizliği konusunda bu pratik yöntemi deneyerek, bayram öncesi evinizin her köşesini pırıl pırıl yapabilirsiniz.

Bayram temizliğinin geldiği şu günlerde hemen herkes evini köşe bucak temizlerken, pek çok kişinin muzdarip olduğu alanların başında şüphesiz cam temizliği gelmektedir.

Camlarda bulunan lekeleri kısa sürede temizleyebilmek son derece zor bir durum olurken, camları yalnızca 5 dakika içerisinde tertemiz yapmanın sırrı bulundu.

Bu karışım sayesinde camlarınızdaki tüm pislik ve kalıntılar akıp gidecek. İşte camları ışıl ışıl yapmanın o pratik ve etkili yolu...

maxresdefault-001.jpg

Camları kısa sürede temizleyebilmek aynı zamanda camlarda bulunan tüm lekeleri yok edebilmek için uygulanması gereken belli başlı formüller bulunmaktadır. İşte camları ışıl ışıl yapan o etkili temizleme suyu;

Uygun bir sprey şişesinin içerisine bir miktar karbonatı alın. Ardından içerisine bir miktar da beyaz sirke ilave edin. İyice çalkalayın.

Çalkama işlemini tamamladıktan sonra içerisine bir miktar diş macunu ve bir miktarda da bulaşık deterjanı parlatıcısı ilave edin.

Homojen oluncaya dek çalkalayın. Bu karışımı camlarınıza sıkın ve mikrofiber bir bez yardımıyla güzelce temizleyin. Temizleme sürecinden sonra tüm lekelerin çıktığını camlarınızın ise ışıl ışıl olduğunu göreceksiniz.

Kaynak: Gerçek Gündem, Youtube.com

Kaynak:BBN