KONYA HABER
Konya
Açık
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,3419 %0,23
48,8992 %0,43
4.866,76 % 0,20
Ara
BBN Haber Yaşam Canan Karatay birçok kişinin bilmediği sırrı verdi. Yeşil fasulyeye lezzet katan en etkili tüyo

Canan Karatay birçok kişinin bilmediği sırrı verdi. Yeşil fasulyeye lezzet katan en etkili tüyo

Taze fasulye tarifini Canan Karatay'ın önerisiyle sağlıklı hale getirebilirsiniz. İşte Canan Karatay'ın önerdiği o tarif

KAYNAK: BBN
Okunma Süresi: 1 dk

Canan Karatay'ın önerdiği taze fasulye tarifi, sağlıklı beslenmeye önem verenler için harika bir seçenektir. Özellikle yaz aylarında taze fasulyenin bolca tüketildiği bu dönemde, besleyici ve lezzetli bir tarif arayışındaysanız, Canan Karatay'ın önerdiği tarif tam size göre.

Taze fasulye tarifini Canan Karatay'ın önerisiyle sağlıklı hale getirmek için dikkat etmeniz gereken birkaç nokta bulunmaktadır. İşte size adım adım Canan Karatay'ın önerdiği taze fasulye tarifi:

TAZE FASULYE TARİFİNİN PÜF NOKTALARI

Genelde domatesin suyu fasulyeleri pişirmeye yetiyor ama yemek pişerken arada kontrol edin.

maxresdefault-001.jpg

Eğer domatesin suyu çekildikten sonra fasulyeler pişmemişse bir çay bardağı kadar su ilave edebilirsiniz.

Malzemeler

1 kilo taze fasulye

1 çay bardağı zeytinyağı

2 adet kuru soğan

2 adet domates

1 dilimlenmiş limon

Kristal kaya tuzu

ZEYTİNYAĞLI TAZE FASULYE TARİFİ

Fasulyeleri bol suyla yıkayın, uçlarını ayıklayın ve elle ikiye kırarak tencereye koyun. Soğan ve domatesleri soyun ve küçük küp şeklinde doğrayıp, fasulyelerin üzerine ilave edin.

Zeytinyağını da ekleyip kısık ateşte pişirin.

Ateşi söndürünce tuzunu ilave edip, karıştırın. Limon dilimleri ile servis edin.