Emeklileri sevindiren uygulama. Yüzde 25 bundan böyle indirimli olacak

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı ayrımı olmadan 60-65 yaş aralığındaki tüm vatandaşlara bundan böyle yüzde 25 indirim imkanı getirildi. İşte söz konusu indirimle ilgili detaylar
Emeklileri sevindiren uygulama. Yüzde 25 bundan böyle indirimli olacak

Emeklilere iyi haber o ilden geldi! İşte binlerce emekliyi ilgilendiren o duyurunun tüm detayları. Geçim sıkıntısı çeken 60-65 yaş aralığındaki vatandaşlara, müjdeli haber Muğla'dan geldi. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ayrımı olmadan tüm emekliler için yeni bir döneme girildiği açıklandı. Alınan karara göre, 60-65 yaş üstü vatandaşlara yüzde 25 indirim sağlanacak.

MUĞLA'DA EMEKLİLERE İNDİRİMLİ ULAŞIM İMKANI

Alınan karara göre, 60-65 yaş üstü vatandaşlara yüzde 26 indirim sağlanacak.

65-65 yaş arasındaki herkesi kapsayan bu uygulama, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın seçim vaatlerinden biri olarak hayata geçiriliyor. Başkan Aras, daha önce öğrencilerin ulaşım ücretini 1 TL'ye düşürmüştü. Şimdi ise 60-65 yaş aralığındaki vatandaşlar için benzer bir uygulama başlatılıyor.

662648.jpg

UKOME'nin aldığı kararla, 60-65 yaş arasındaki vatandaşlar ve öğretmenler, Muğla il genelinde Büyükşehir Belediyesi ve denetimindeki özel toplu taşıma araçlarını indirimli olarak kullanabilecek. Normalde 23 TL olan indi bindi ücreti, bu grup için 17 TL'ye düşecek ve böylece yüzde 25 indirim sağlanmış olacak.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

60-65 yaş arasındaki vatandaşlar ve öğretmenler, https://muttas.com.tr/mugla-kart-basim-noktalari/ adresinde belirtilen kişiselleştirilmiş seyahat kartı basım noktalarına başvurarak indirimli seyahat kartlarını alabilecekler.

Kaynak:BBN