KONYA HABER
Konya
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,9157 %0,77
47,9224 %1,05
4.383,41 % 0,12
Ara
BBN Haber Yaşam Fırıncılıkta bir gelenek yıkıldı; lahmacun yapımına blues-brothers yöntemi getirdiler

Fırıncılıkta bir gelenek yıkıldı; lahmacun yapımına blues-brothers yöntemi getirdiler

Kahramanmaraş'ta 3 girişimci genç, lahmacun yapımında gerçek üstü bir deneyim gerçekleştirdi. Böylece fırncılıkta blues brothers akımı başladı

KAYNAK: İha
Okunma Süresi: 2 dk

Fırıncılıkta yeni bir akım başladı. Kahramanmaraş'ta 3 girişimci genç, fırıncılık mesleklerini farklı bir görsellikle gerçekleştiriyorlar.

Geleneksel fırıncılığı modern bir dokunuşla buluşturan 3 arkadaşın takım elbiseleriyle çalışması herkesi şaşırtıyor.

Fırıncılıkta blues borthers yaklaşımı

Merkez Onikişubat ilçesinde genç girişimciler 25 yaşındaki Mehmet Çağlarsu, Emre Bolat ile 26 yaşındaki Hurşit Kaan Bolat lahmacun yapımında yeni bir yöntemi uygulamaya geçirdi. Fırıncılık mesleğini geleneksel yöntemlerle modern bir anlayışla birleştirerek sektöre bir açılım kazandırdı.

Alışılagelmiş imaj artık yok

Onlar bir döneme damgasını da vuran kült film Cazcı Kardeşler (bulues Brothers) filmindeki bulues yapan kardeşler gibi giyinmeye başladılar.

Yeni konsept de müşterilerin dikkatini çekti.

Fırıncılık mesleğini sadece pide ve yemek pişirmek olarak görmeyen gençlerin, aynı zamanda bir sanat ve hizmet anlayışı olarak ele alıp çalışması vatandaşın takdirini kazandı.

Önce şaşkınlık sonra tebrik

Genç girişimcilerden Emre Bolat, "Biz bu mesleği yıllardan bu yana yapıyoruz. Mesleği geliştirmek adına bir çalışmada bulunarak arkadaşlarla takım elbise ile çalışmaya karar verdik. Dünyada böyle bir şey yok, biz de bu şekilde çalışmaya karar verdik" diye konuştu.

Çekirdekten yetiştiklerini ve 13 yıldır fırıncılık yaptıklarını belirten Bolat, "Takım elbise ile çalışmak güzel gidiyor ve dikkat çekiyor. Buraya ilk defa gelenler şaşırıyor, sonra bizi tebrik ediyor" ifdelerine yer vedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *