Türkiye Aşçılar Federasyonu’na, Konya GASKONDER’de Genel Kurul heyecanı yaşandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özpınar, Muazzez Özpınar ve Genel Müdür Ramazan Güven’in katılımlarıyla, Fimak’ın 50 yıllık yolculuğunu simgeleyen pastası kesildi.
Gaskonder yönetim kurulu ise hedeflerini ise şu sözlerle duyurdu, "Birlikte büyümek, Birlikte üretmek, Birlikte yükselmek inancıyla Konya gastronomisini tüm dünyaya tanıtmak için var gücümüzle çalışacağız."

Bir çok davetlinin katıldığı kurula. Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz, ve FİMAK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özpınar da katılım sağladı.
