KONYA HABER
Konya
Parçalı az bulutlu
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,3042 %0,25
48,6770 %0,46
4.838,34 % -0,38
Ara
BBN Haber Yaşam Ispanak bu tarifle hazırlandığında asla sönme olmuyor. İşte ıspanak pişirirken bilmeniz gereken tüyo

Ispanak bu tarifle hazırlandığında asla sönme olmuyor. İşte ıspanak pişirirken bilmeniz gereken tüyo

Bu tüyoları dikkate alarak ıspanağı pişirdiğinizde, sönme olmadan taze ve lezzetli bir yemek elde edebilirsiniz

KAYNAK: BBN
Okunma Süresi: 1 dk

. Ispanak yemeği tarifleriyle ilgili daha fazla ipucu ve püf noktası için bloğumuzu ziyaret etmeyi unutmayın.

Ispanak yemeğinin lezzetini ve tazeliğini korumak her zaman önemlidir. Ispanağı pişirirken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktaları vardır. Ispanak bu tarifle hazırlandığında asla sönme olmuyor. İşte ıspanak pişirirken bilmeniz gereken tüyo:


Nefisyemektarifleri.com sitesindeki içeriğe göre; Etli ıspanak yemeği çok daha lezzetlidir. Daha doyurucu ve daha sağlıklıdır. İşte etli ıspanak yemeğiyle ilgili bilmeniz gereken her şey!

hq720-001.jpg

Etli Ispanak Yemeği Tarifi İçin Malzemeler

  • Sıvı yağ
  • 1 adet orta soğan
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 250 gr et
  • Yarım kilo ıspanak
  • Yarım çay bardağı pirinç
  • 1 su bardağı su
  • Pul biber
  • Tuz
  • ETLİ ISPANAK YEMEĞİNİN TARİFİ

    Yağımızı kızartıp soğanı pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.

    Sonra bir yemek kaşığı salçayı ekleyip 2 dakika kadar kavurmaya devam ediyoruz

    Daha sonra pul biber ve istediğiniz baharatları ekleyip eti de ilave ettikten sonra 5 dakika kadar karıştırarak kavurmaya devam ediyoruz.

    Daha sonra 3-4 avuç kadar aldığımız ıspanağı ilave edip ıspanak eriyinceye kadar bekliyoruz ve ıspanak eriyince ıslattığımız pirinci ekleyip 1 su bardağı ilave ederek 5-10 dakika arası kısık ateşte pişirmeye devam ediyoruz.

    Pirinçler yumuşayınca altını ve kapağını kapatıp biraz dinlenmeye alıyoruz. Yanına yoğurt koyup servis edebilirsiniz.