Ispanak bu tarifle hazırlandığında asla sönme olmuyor. İşte ıspanak pişirirken bilmeniz gereken tüyo

Ispanak bu tarifle hazırlandığında asla sönme olmuyor. İşte ıspanak pişirirken bilmeniz gereken tüyo

Bu tüyoları dikkate alarak ıspanağı pişirdiğinizde, sönme olmadan taze ve lezzetli bir yemek elde edebilirsiniz

. Ispanak yemeği tarifleriyle ilgili daha fazla ipucu ve püf noktası için bloğumuzu ziyaret etmeyi unutmayın.

Ispanak yemeğinin lezzetini ve tazeliğini korumak her zaman önemlidir. Ispanağı pişirirken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktaları vardır. Ispanak bu tarifle hazırlandığında asla sönme olmuyor. İşte ıspanak pişirirken bilmeniz gereken tüyo:


Nefisyemektarifleri.com sitesindeki içeriğe göre; Etli ıspanak yemeği çok daha lezzetlidir. Daha doyurucu ve daha sağlıklıdır. İşte etli ıspanak yemeğiyle ilgili bilmeniz gereken her şey!

hq720-001.jpg

Etli Ispanak Yemeği Tarifi İçin Malzemeler

  • Sıvı yağ
  • 1 adet orta soğan
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 250 gr et
  • Yarım kilo ıspanak
  • Yarım çay bardağı pirinç
  • 1 su bardağı su
  • Pul biber
  • Tuz
  • ETLİ ISPANAK YEMEĞİNİN TARİFİ

    Yağımızı kızartıp soğanı pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.

    Sonra bir yemek kaşığı salçayı ekleyip 2 dakika kadar kavurmaya devam ediyoruz

    Daha sonra pul biber ve istediğiniz baharatları ekleyip eti de ilave ettikten sonra 5 dakika kadar karıştırarak kavurmaya devam ediyoruz.

    Daha sonra 3-4 avuç kadar aldığımız ıspanağı ilave edip ıspanak eriyinceye kadar bekliyoruz ve ıspanak eriyince ıslattığımız pirinci ekleyip 1 su bardağı ilave ederek 5-10 dakika arası kısık ateşte pişirmeye devam ediyoruz.

    Pirinçler yumuşayınca altını ve kapağını kapatıp biraz dinlenmeye alıyoruz. Yanına yoğurt koyup servis edebilirsiniz.

Kaynak:BBN