Kaşlarınızdan memnun değil misiniz?

Kaşlarınızdan memnun değil misiniz?
Uzman Estetisyen ve Güzellik Koçu Nermin Negiz Yanıtladı.

Kaşların her kadın için önemli olduğuna vurgulayan Uzman Estetisyen ve Güzellik Koçu Nermin Negiz , microblading uygulaması hakkında açıklamalarda bulundu.
Kaşlar her kadın için önemlidir. Kaş şekliniz yüzünüze uygun değil ve kaş dökülmesi yaşıyorsanız tüm bu sorunlarınız için kişiye özel ve ihtiyaca yönelik tüm sorunlarınız için doğru adres Nermin Negiz .Asıl mesele yüze uygun şekilde uygun ölçüde kaşı tasarlamak. Dünya standardı microblading 3D Kıl Tekniği ile yapılan kaşlar, gerçek kaşınızdan ayırt edilemeyecek kadar doğal, düzgün ve dolgun görünür. Bu yöntem kaşlarının görünümünü güzelleştirmek yüz estetiğine önem veren herkes için idealdir. Tek kullanımlık uçlarla doğal kaş kılına özdeş kıllar çizerek cildin en üst tabakasına özel pigment yerleştirilir. Kullanılan Pigmentler tamamen doğal bitki köklerinden üretilmektedir. Kimyasal madde içermez, lisanslı ürünlerdir.

img-20230702-204041.jpg

MICROBLADING KİMLERE UYGULANMAZ?
* Hamilelere
* Şeker hastalarına
* Kanama ve pıhtılaşma bozukluğu olan hastalara
* Psikolojik rahatsızlığı olan hastalara

KALICILIĞI
* Cilt yapısına göre farklılık gösterir
* Ortalama 8ay ve 1yıl arasıdır.

NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?
Uygulamayı yapan kişinin eğitimli ve profesyonel olması gerekir. Yanlış bir uygulama çok kötü sonuçlar doğurabilir. Kullanılan boyalar çok önemlidir renk değişikliği olmaması gerekir. Kişinin tarzına ve yüz yapısına göre doğru çizim yapılması gerekir

UYGULAMASI
* Profesyonel Kalıcı Makyaj uzmanları tarafından bilinçli bir şekilde uygulanır
* Ön çizim yapılır. Kaş şekli belirlenir sonra microblading uygulaması yapılır. 3 hafta sonra 2. seans uygulanır. Daha kalıcı olması adına tekrardan 3. seans uygulanır ve işlem sonlandırılır
* Geçici kızarıklık görülebilir
Saç dökülmesine yol açan alopesi, trikotilomani veya başka koşullardan muzdarip kişilerin yanı sıra basitçe kaşlarından hoşnut olmayan kişiler microblading uygulaması en doğal tekniktir.
İşleminizi yaptırmadan önce işlemi yaptıracağınız uzmandan mutlaka öncesi/sonrası resimlerini sunmasını isteyiniz.
Doğru teknik ve doğal uygulamaları tercih edenler İfadesine güzellik katmak isteyenler bu uygulamadan faydalanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.