Kireç içinde kalmış musluk nasıl parlatılır? İşte musluğu pırıl pırıl yapacak yöntem

Kireç içinde kalmış musluk nasıl parlatılır? İşte musluğu pırıl pırıl yapacak yöntem
Kireç içinde kalmış muslukları temizlemek, ev bakımı rutininin önemli bir parçasıdır.

Kireç birikintileri, muslukların parlaklığını kaybetmesine ve performanslarının azalmasına neden olabilir. Neyse ki, musluğu eski parlaklığına kavuşturmanın etkili bir yolu vardır.

Kireç içinde kalmış muslukları temizlemek ve parlatmak için doğal malzemelerden yararlanabileceğiniz etkili yöntemler bulunmaktadır. Düzenli bakım yaparak ve doğru malzemeleri kullanarak musluğunuzu pırıl pırıl yapabilirsiniz. Temizlik işlemlerinden sonra musluğunuzu bol suyla durulamayı unutmayın ve her zaman üreticinin önerilerine uygun hareket ettiğinizden emin olun. Böylece musluğunuzun uzun ömürlü olmasını ve her zaman parlak kalmasını sağlayabilirsiniz.

02-pb6z.jpg

Limon Kabuğu İle Musluk Parlatma Yöntemi

Doğal temizlik yöntemlerinin artık piri olmuş olan pek çok bayan limonun ev temizliğindeki önemini kanıksamış durumdadır. Doğal bir temizlik malzemesi olan limon, aynı zamanda çelik muslukların parlamasını ve elde edilen parlaklığın uzun süre kalıcı olmasını sağlamaktadır. Salata ve çorbalarda kullandığımız limon kabuğunun iç kısmı ile muslukları ovarak anında muslukların parladığı görülebilir. Ayrıca limonun asidik yapısı musluklarda oluşan kireçlerin kolayca çıkmasını da sağlamaktadır. Limon ile musluk temizliğinin daha etkili olması için direkt olarak limonun suyunu sıkarak uygulamak inatçı kirlerinde zahmetsizce temizlenmesini sağlayacaktır.

Kaynak: hayatkolay.com -

İlgili Haberler

Kaynak:BBN