Kızılcık Şerbeti Apo geri mi dönüyor? Ahmet Mümtaz Taylan konuyla ilgili açıklama yaptı

Kızılcık Şerbeti Apo geri mi dönüyor? Ahmet Mümtaz Taylan konuyla ilgili açıklama yaptı
Settar Tanrıöğen hakkında flaş iddia

Kızılcık Şerbeti Apo Geri Mi Dönüyor? Ahmet Mümtaz Taylan Konuyla İlgili Açıklama Yaptı
Son günlerde gündemde sıkça yer alan konulardan biri olan Kızılcık Şerbeti Apo'nun geri dönüp dönmeyeceği konusu, ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan tarafından yapılan açıklamayla tekrar gündeme geldi. Taylan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kızılcık Şerbeti Apo'nun geri dönüşüne dair kesin bir bilgi olmadığını belirtirken, projenin hala gizemini koruduğunu ifade etti.

Ensonhaber.com'daki bilgiye göre; Show TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, seyirciyi ekrana bağlamaya devam ediyor.

Dizi, Apo karakterinin dramatik hikayesiyle izleyicileri derinden etkiliyor. Ancak dizide yaşanan Apo krizi, herkesi şaşırtmış ve takipçilerini endişelendirmişti.

6621ac016f1ab477-w1200xh675.jpg

Eski Apo olarak izlediğimiz Settar Tanrıöğen'in sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılması, kimi zaman dizinin geleceğiyle ilgili soru işaretleri yaratmıştı.

Fakat dizi ekibi, bu zorluğun üstesinden gelmek için hızlı ve etkili bir karar aldı ve Ahmet Mümtaz Taylan'ı kadroya dahil etti.

Ahmet Mümtaz Taylan, Apo karakterine hızlıca adapte oldu ve izleyicilerin gönlünde taht kurdu.

Peki, eski Apo diziye geri dönecek mi? Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı…

Settar Tanrıöğen diziye geri mi dönecek?

Muhabir Online, 3. sezonda hangi Apo’nun yer alacağını sordu. Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ise konu hakkında bilgisi olmadığını söyledi.

Settar Tanrıöğen’in istemesi durumunda rolü geri teslim edeceğini de ekledi.

İlgili Haberler

Kaynak:BBN