Klozete sirke döktü... Sonrasında yaşananlara kendi de inanamadı ve herkese önerdi

Klozete sirke döktü... Sonrasında yaşananlara kendi de inanamadı ve herkese önerdi
Bir sosyal medya kullanıcısının klozete sirke döktükten sonra kaydettiği anlar birçok kişiyi şaşırttı. İşte bunca zaman etkili olduğunu düşünerek kullandığınız kimyasal maddeleri çöpe attıracak klozet temizleme tekniği;

Doğal temizlik ürünleri, hem çevreye duyarlılık gösterirken hem de sağlığımızı korumamıza yardımcı olurlar. Bu ürünlerin içerisinde bulunan bitkisel yağlar ve özler, etkili bir temizlik sağlarken aynı zamanda hoş bir koku da bırakır. Ayrıca, doğal temizlik ürünleriyle yapılan temizlik işlemleri sonucunda ortaya çıkan atıkların doğaya zarar verme riski de en aza indirilir. Tuvalet temizliği yaparken doğal ürünleri tercih etmek, hem sağlığımızı korumak hem de çevremize duyarlılık göstermek açısından önemlidir. Bu nedenle, tuvalet temizliği konusunda doğal ürünlerin kullanımına özen göstermeliyiz.

jan-antonin-kolar-xxc7zukihrw-unsplash.jpg

KLOZET TEMİZLİĞİNDE BİR DEVRİM: SİRKE

Ulusalpost'ta yer alan içeriğe göre; Bir sosyal medya kullanıcısı klozete yanlışlıkla sirke döktü. Sonrasında ise sifonu çekti. Lekelerin anında yok olduğunu gördü. Sonrasında da bu mucizeyi arkadaşlarıyla paylaştı.

Öte yandan tr.newsner.com sitesinde de yayınlanan bir içerikte klozetin sirke ile temizlenmesi durumunda gerçekleşenler anlatıldı! İşte herkesin öğrenmesi gereken o sır. Kirli tuvaletinizi temizlerken sirke en iyi dostunuz olacak.

Sifon kabinine sirke dökün. Ayrıca klozet kapağına da sprey şişesiyle sirke sıkın tuvalet kağıdıyla temizlemeden hemen önce. Sifonu çekin. Böylelikle bir taşla iki kuş vuracaksınız. Bakteri ve parazitler yok olacaklar.

deconovo-bn8prf49jqa-unsplash.jpg

DUŞ TEKNESİNİ DE TEMİZLEYEBİLİRSİNİZ!

Ayrıca duş teknesini de sirke ile temizleyebilirsiniz. Bunun için de formül şu şekilde paylaşıldı.

Temizlemekten en nefret ettiğim şey duş teknesi. Temizlemesi hem uzun sürüyor hem de beliniz ağrıyor. Bu faydalı ipucuyla artık duşunuzu rahatlıkla ve hızlıca temizleyeceksiniz. Sirke ve sıvı deterjanı karıştırın. Diş fırçasıyla istediğiniz bölgeye uygulayın. Sonuç karşısında şok olacaksınız.

İlgili Haberler