KONYA HABER
Konya
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,9587 %0,61
47,9564 %0,68
4.382,69 % -0,02
Ara
BBN Haber Yaşam Konya'nın 70 yıllık kurucusunda kavurma 300 TL, fasulye 70 TL. Uzun kuyruklar var

Konya'nın 70 yıllık kurucusunda kavurma 300 TL, fasulye 70 TL. Uzun kuyruklar var

Ünü Konya sınırlarını aşan Meşhur Kurucu Kazımağa'da fiyatlar sabit kaldı. 2024 yılı tarifesini uygulayan Kurucu Kazım, Kuru fasulyenin porsiyonunu 70 TL'den satıyor.

KAYNAK: Mustafa Kaya
Okunma Süresi: 1 dk

Konya'nın meşhur kurucu fiyatları 2024 yılı ile sabit tuttu. 1955 yılından bu yana Konyalılara hizmet veren ve ünü Türkiye'ye yayılan Kurucu Kazımağa'nın fiyatları sabit kaldı.

whatsapp-image-2025-01-29-at-13-19-56-2.jpeg

KAVURMA 300, KURU FASULYE 70 TL

Meşhur Kurucu Kazımağa, 2023 yılının sonlarında yaptığı zamla gündeme gelmişti. 50 TL olan kuru fasulyenin fiyatı 2023 yılı sonunda 70 TL'ye çıkmıştı. 2025 yılı zammı yapmayan Kazımağa kuru fasulyeyi 70 TL'den pilavı ise 40 TL'den satıyor. Meşhur Kurucu Kazımağa'da fiyat listesi şu şekilde oluştu; Kuru Fasulye 70 TL, Nohut 70 TL, Kavurma 300 TL, Pilav 40 TL, Çorba 50 TL, Cacık 40 TL, Sütlaç 45 TL.

MEŞHUR KURUCU MEHMETAĞA KAMPANYA YAPTI

Kurucu Kazımağa'nın uzun yıllardır kapı komşusu olan Meşhur Kurucu Mehmetağa ise kampanya yaptı. Mehmetağa, kuru fasulye + pilav + sütlaç 3'lüsünü 90 TL yaptı. Kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

whatsapp-image-2025-01-29-at-13-19-56-1-001.jpeg

VATANDAŞLAR YOĞUN KUYRUK OLUŞTURUYOR
Kazımağa'da kuru fasulye, pilav ve kavurma yemek için dakikalarca sıra bekliyor.

cdqs6kfxeai8cej.jpg

1955'te açılan ve Konya'ya hizmet eden lokanta 70 yıldır dolup taşmaya devam ediyor. Bir porsiyon kuru fasulye ve pilav yiyen vatandaşlar 110 TL ödüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *