Konya'dan Tırlar Kahramanmaraş'a mutluluk için yola çıktı

Konya'dan Tırlar Kahramanmaraş'a mutluluk için yola çıktı
Kahramanmaraş’taki depremzede 100 nişanlı çift için Konya’dan temin edilen kıyafet, halı, ev tekstili, züccaciye ve kişisel bakım ürünlerinin bulunduğu tırlar, yola çıktı.

Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şube Başkanı ve Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge ihtiyaç sahibi gençler için evlilik ve çeyiz yardımı projesiyle gönüllere dokunmaya çalıştıklarını vurguladı.

img-20240518-wa0007.jpg

Kahramanmaraş'ta depremden etkilenenlere yönelik yürütülen projenin önemine değinen Öge, "Diyanet İşleri Başkanımız Ali Erbaş Hocamızın moral ve motivasyon olarak büyük destek verdiği, Mehir Aile Derneğimiz ile yürüttüğümüz projenin bir yenisini Kahramanmaraş'ta gerçekleştireceğiz, 100 çiftimizin yüzünde tebessüm olacağız. TDV Konya Şubesi olarak toplam 5 milyon 500 bin lira tutarında 100 beyaz eşya, 100 yatak odası takımı, 200 çekyat ve mobilya hazırladık." ifadesini kullandı. Mehir Vakfı Konya İl Temsilcisi Abdullah Şafak, Panorama Kültür Merkezi otoparkında düzenlenen uğurlama töreninde, imkansızlıktan evlenemeyen nişanlı çiftlere uzun yıllardır yardım yaptıklarını söyledi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.