Konyalı üreticiden dev buluş! Ayak rahatsızlığı olanlar tercih ediyor

Konyalı üreticiden dev buluş! Ayak rahatsızlığı olanlar tercih ediyor
Bir çok kişinin yaşadığı ayak rahatsızlıkları günümüzde üst düzeye çıktı. Gündelik olarak giydiğimiz ayakkabılar ise ayak rahatsızlıklarını tırmandırıyor.

Ayak rahatsızlıkları ile ilgili harekete geçen Konyalı üretici, hem topuk dikeni hem de halluk vagusa (baş parmak eğriliği) özel ayakkabı geliştir. Mediwalker firma sahibi İsmail Can, kusursuz bir tasarımı sahip olan ayakkabının çağımızdaki bir çok ayak rahatsızlıklarına iyi geldiğini belirtti. Sağlık Bakanlığı'ndan onay alan ayakkabıya yurt dışından talepler oldukça yoğun. Geliştirdikleri ayakkabılar ile ilgili bilgiler veren İsmail Can, "Çağımızın hastalığına karşılık tamamen doğal ayakkabı geliştirdik.

whatsapp-image-2024-05-06-at-17-09-28-2.jpeg

Patentini ve Sağlık Bakanlığı onayını aldığımız ayakkabı bir çok müşterimiz tarafından tercih ediliyor. Başlıca ayakkabının özelliği, topuk dikeni rahatsızlığıyla başa çıkmak için tasarlanmış olan etkili ayakkabılar, konfor ve destek sunarak günlük yaşamınızı kolaylaştırıyor. Anatomik ayak bozuklukları, ayak yapısındaki doğuştan veya sonradan gelişen düzensizlikler veya deformitelerdir. Bu bozukluklar genellikle ağrı, rahatsızlık ve hareket kısıtlılığı gibi sorunlara neden olabilir. Anatomik ayak bozukluklarını engellemek veya azaltmak için tasarlanmış olan ayakkabılarımız, ayak yapısını destekler ve uygun pozisyonda tutarak rahatlık ve fonksiyonel destek sağlıyor.

whatsapp-image-2024-05-06-at-17-09-28-1.jpeg

(Hallux Valgus) Baş Parmak Yapı Bozukluğunu Önleme Hallux Valgus, büyük ayak baş parmağının eğri bir şekilde dışa doğru yönelmesiyle karakterize edilen bir ayak deformitesidir. Bu durum, ayakta ağrı, şişlik ve rahatsızlık gibi semptomlara neden olabilir. Hallux Valgus rahatsızlığıyla mücadele eden kişiler için uygun ayakkabı seçimi, ağrıyı azaltmak, rahatlık sağlamak ve ayak deformitesinin ilerlemesini engellemek açısından son derece önemli" dedi.

whatsapp-image-2024-05-06-at-17-27-22.jpeg

ŞEKER HASTALARI TERCİH EDİYOR

Diyabet (şeker) hastalarının da en çok tercih ettiği ayakkabılar arasında yer alan Mediwalker ürünleri kullanıcıları memnun ediyor. Ayak konforu ile ilgili açıklama yapan İsmail Can, "Diyabetik (şeker) hastalığına iyi gelen ayakkabılar, ayak sağlığını korumak ve potansiyel komplikasyonları önlemek için tasarlanmış özel ayakkabılardır. Diyabetik bireylerin ayaklarında dolaşım bozuklukları ve sinir hasarı gibi sorunlar sıkça görülebilir.

whatsapp-image-2024-05-06-at-17-09-29.jpeg

Bu nedenle, uygun ayakkabılar ayak yaraları ve diğer ciddi komplikasyonların önlenmesine yardımcı olabilir. Organik antibakteriyel deri, ayakkabı içindeki mikropların ve bakterilerin üremesini önleyen özel bileşenler içerir. Bu, ayak kokusu ve mantar enfeksiyonları gibi sorunların önlenmesine yardımcı olur.Organik malzemelerin kullanılması, ayakkabının cilde temas ettiği bölgelerde rahatlık ve hijyen sağlar. Derinin cilt üzerindeki teması daha az tahriş edici olabilir, bu da ayak sağlığını korur" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum