Küvet ve duşakabinlerdeki sarı lekelere karşı en etkili temizlik yöntemi! Tüm lekeleri yok ediyor

Küvet ve duşakabinlerdeki sarı lekelere karşı en etkili temizlik yöntemi! Tüm lekeleri yok ediyor
Bu temizlik yöntemi sayesinde, küvet ve duşakabinlerinizdeki sarı lekeleri kolayca yok edebilirsiniz.

Küvet ve duşakabinlerde zamanla oluşan sarı lekeler, estetik açıdan rahatsız edici olabilir ve temizlenmesi zor bir sorun haline gelebilir. Ancak, bu lekelerle başa çıkmak için etkili bir temizlik yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntem sayesinde, küvet ve duşakabinlerinizdeki tüm sarı lekeleri kolayca yok edebilirsiniz.

Öncelikle, temizlik için kullanacağınız malzemelerin doğru seçilmesi oldukça önemlidir. Bu temizlik yöntemi için ihtiyacınız olan malzemeler şunlardır:

SİRKELİ KARBONATLI DOĞAL TEMİZLİK SUYU

Öncelikle doğal malzemelerle temizlemeyi deneyin, bunun için 3 bardak beyaz sirke, 1 kaşık limon tuzu ve 1 paket karbonatı iyice karıştırın ve bir sprey şişesine doldurun. Duş teknesine, küvete ve duşa kabine bu karışımdan bol bol sıkın. Ardından bölgeyi iyice fırçalayın ve en az 1 saat boyunca bekletin. Beklettikten sonra tekrar fırçalayın ve sıcak su ile bölgeyi durulayın.

banyo.jpg

DİŞ MACUNU İLE LEKE TEMİZLİĞİ

Sadece lekeli bölgeye diş macununu sürüp temizlik teli ile ovalayın ve 1 saat bekletip durulayın. Bu da lekelerin çıkması için kullanılan yaygın bir yöntemdir.

KİMYASALLAR İLE LEKE TEMİZLİĞİ

Eğer doğal yöntemler yetersiz kaldıysa mecburen kimyasallardan medet ummalısınız. Bunun için de çamaşır suyunu kuru yüzeye döküp iyice fırçalayın ve 2 saat kadar bekletin. Tekrar fırçalayıp sıcak su ile durulayın. Çamaşır suyu gibi kimyasalları kullanırken banyonun kapısını açık tutun ve bir solunum yolu rahatsızlığınız varsa bu kimyasalları kullanmayın. Çünkü bu tip ürünlerin uzun süre solunması zehirlenmeye neden olabilir.

Kaynaklar: Haberciniz.biz, Youtube.com

Kaynak:BBN