O firma çalışanlarına 30 bin lira tatil desteği verdi

O firma çalışanlarına 30 bin lira tatil desteği verdi
Yaz döneminde dinlenmek ve iş yaşamına kısa bir mola vermek isteyen çalışanlar yüksek tatil ücretleriyle baş etmenin yolunu ararken, bir firma tüm çalışanlarına 30 bin lira tatil desteği verdi

Çalışanların en büyük hayal ve hedefleri arasında yaz dönemini güzel bir tatil ile geçirmek vardır. Bunun için aylar öncesinden başlar hazırlıklar ve rezervasyon çalışmaları… Kimi ailesiyle kimi iş arkadaşlarıyla keyifli bir tatil geçirip iş yaşamının yoğun stresinden kurtulmak ister. Ancak ekonomik koşullar bunu herkes için mümkün kılmıyor. Tatil fiyatları gün geçtikçe artarken, ülkemizde bir firma çalışanlarına güzel bir jest yaparak, onlara tatil fırsatı doğurdu. Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde faaliyet gösteren Efectis Era Avrasya isimli firma, tüm çalışanlarına kısıtlama uygulamaksızın 30 bin TL tutarında yaz tatili destek ödemesi yapılacağını duyurdu.

tati.jpg

Efectis Era Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı İlker İbik imzalı duyuruda, "Bu sene de zorlu bir ilk yarıdan sonra yaz tatili dönemine girmiş bulunuyoruz. Çoğu arkadaşımız önümüzdeki birkaç ay içinde yıllık izinlerinin bir kısmını kullanarak dinlenmeyi tercih edecekler. Hem geçtiğimiz iki ay içerisinde artan hayat pahalılığını hem de son aylardaki yoğun çalışmalarınızı göz önüne alarak, maddi kaygılar olmaksızın tatilinizin tadını çıkarmanıza destek olmak amacıyla, bu yıla özel bir yaz tatili destek ödemesi yapmaya karar verdik. Maaşlarınızdan önce her bir arkadaşıma, kısıtlama uygulamaksızın, 30 bin TL tutarında yaz tatili destek ödemesi yatırılacaktır. Mutluluk ve sağlıkla harcamanızı ve sezon başlangıcına güçlü ve istekli bir şekilde geri dönmenizi temenni eder, iyi tatiller dilerim" ifadeleri yer aldı.

Bu sürpriz çalışanları mutlu ederken, sosyal medyadaki bildirimlerin ardından herkes firmanın İK bölümüne başvuruda bulunmak için arayışa geçti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.