Sır saklamayı bilmeyen 6 burç! Bu burçlara güven olmaz... Sırrınızı asla anlatmamalısınız

Sır saklamayı bilmeyen 6 burç! Bu burçlara güven olmaz... Sırrınızı asla anlatmamalısınız
Bu burçlara karşı dikkat etmelisiniz. Sır saklamak, insan ilişkilerinde önemli bir unsurdur. Ancak bazı burçlar, sır saklamayı bir türlü öğrenememektedir. Bu durum da onları güvenilmez kılmaktadır. İşte sır saklamayı bilmeyen 6 burç

1. Koç Burcu: Koç burcu insanları genellikle çok enerjik ve dışadönük olmalarıyla bilinirler. Ancak bu özellikleri onları sır saklamada zorlayabilir. Ani tepkiler verme eğilimleri nedeniyle sırları koruyamayabilirler.

2. Yengeç Burcu: Yengeç burcu insanları duygusal ve hassas yapılarıyla bilinirler. Ancak bu durum onları dedikodu yapmaya ve sırları çevrelerindekilerle paylaşmaya iter. Bu nedenle sırlarınızı asla bir Yengeç burcuyla paylaşmamalısınız.

3. Aslan Burcu: Aslan burcu insanları genellikle dikkat çekmeyi seven ve kendine güvenen kişilerdir. Bu özellikleri nedeniyle sırları korumakta zorlanabilirler. Sırlarınızı Aslan burcuna anlatmaktan kaçınmalısınız.

mobile-phones-1490691-1280.jpg

4. Terazi Burcu: Terazi burcu insanları uyumlu ve sosyal yapılarıyla bilinirler. Ancak bu durum onları farkında olmadan sırları ifşa etmeye iter. Bu nedenle sırlarınızı Terazi burcuna anlatmamalısınız.

5. Yay Burcu: Yaylar hataya karşı dürüsttürler. Açık sözlülükleri gizlilikten ziyade şeffaflığa değer verdikleri anlamına gelir. Ayrıca ara sıra patavatsızlıklarıyla da tanınırlar, bu da onların etkisini fark etmeden fasulyeleri dökmelerine neden olabilir. Bir Yay burcuyla paylaşımda bulunurken sırrınızın uzun süre gizli kalmama ihtimaline hazırlıklı olun.

6. İkizler Burcu: İkizler iletişimsel ve sosyal doğalarıyla tanınırlar . Sohbete olan sevgileri bazen sırlarınızın onların sosyal alışverişinin bir parçası haline gelmesi anlamına gelebilir. Zarar vermek istemeseler de sohbete olan doğal eğilimleri onların hata yapmasına neden olabilir. Özel bir şeyle uğraşıyorsanız İkizler burcuyla ne kadar paylaştığınızı düşünün.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr

Kaynak:BBN