Süte 1 kaşık ekleyip sürün istenmeyen tüy ve kıllardan kurtulun. İşte o yöntem

Sağlık ve güzellik konusunda pek çok kadının ortak problemi olan istenmeyen tüy ve kıllardan kurtulmanın birçok farklı yolu bulunmaktadır.
Süte 1 kaşık ekleyip sürün istenmeyen tüy ve kıllardan kurtulun. İşte o yöntem

Ancak doğal ve evde kolaylıkla uygulanabilen yöntemler arasında süte 1 kaşık ekleyip sürme yöntemi oldukça etkili bir çözüm sunmaktadır.

Sütün içerisinde bulunan laktik asit, cildi beslerken aynı zamanda tüylerin zayıflamasına ve kolayca çıkmasına yardımcı olur. Bu nedenle düzenli olarak uygulandığında istenmeyen tüylerin azaldığını ve inceldiğini gözlemlemek mümkündür.

Uygulama oldukça basittir.

İstenmeyen tüyler özellikle de kadınlar için oldukça can sıkıcı olan estetik kaygıların başında yer alır. Yüz bölgesinde çıkan tüyler ise birçok kadının kurtulmayı en çok istediği durumlardandır.

1365814.jpg

Ağda, cımbız, ip veya jilet kullanarak kurtulmaya çalıştığını istenmeyen tüyler için uygulanan birçok doğal yöntem de bulunur. Bu doğal yöntemler kıl köklerini incelterek dökmede oldukça başarılı sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Söz konusu olan doğal yöntemler arasında yer alan ve süte ekleyeceğiniz o baharat istenmeyen tüylerin kökünü kazımada oldukça başarılı sonuçlar almanızı sağlayacak.

Süte 1 kaşık ekleyin tüylere veda edin….

Sütün içerisine ilave ederek oluşturacağınız bu mucizevi maskeyi istenmeyen tüylerden kurtulmak istediğiniz herhangi bir bölgeye uygulayarak istenmeyen tüylerinizden kurtulabileceksiniz.

5407234.jpg

Hazırlayacağını süt karışımlı maske sayesinde tüylerin köklerinin incelerek azalmasını sağlayacaksınız. Bu karışım için ihtiyacınız olan malzemeler ise süt, zerdeçal ve limon.

Bir kabın içine 4 yemek kaşığı sütü, 1 tatlı kaşığı zerdeçal tozunu ve 1 yemek kaşığı limon suyunu ekleyerek malzemeleri güzelce karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı dilediğiniz bölgeye sürün ve 15 dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayın. Etkilerinden tamamıyla yararlanmak için düzenli olarak haftada 1 defa mutlaka uygulayın.

Kaynak:BBN