Tavukların içindeki yavru kedi nerede? Zeki olanlar 10 saniyede cevabı bulabiliyor

Tavukların içindeki yavru kedi nerede? Zeki olanlar 10 saniyede cevabı bulabiliyor
Tavukların içindeki yavru kedi nerede? Zeki olanlar 10 saniyede cevabı bulabiliyor. Fotoğrafa dikkatlice bakın.

Bu fotoğraf, optik illüzyonun bir örneğini göstermektedir. İlk bakışta tavukların arasında bir yavru kedi bulunmamaktadır, ancak dikkatlice bakıldığında kedinin nerede olduğu fark edilebilmektedir.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 877 kişiye gösterildi. Ancak sadece 26 kişi 10 saniye içinde tavuk görsellerinin arasındaki gizli yavru kedi görselinin yerini tespit edebildi. Peki siz bu testte 10 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte zeka sınırlarını zorlayabilen o optik illüzyon testi;

optikillzyon-01062024f1e34cda.jpg

Yavru Kedi İpucu: Tavuk görsellerinin çoğunlukta olduğu bu testte birçok insan başarısız olmuştu. Eğer zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde siz de başarılı olamadıysanız, resmin sağ üst tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

TAVUKLARIN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİ GÖRSELİNİN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde birçok insan tavukların içindeki yavru kedi görselinin yerini 10 saniyede tespit edememişti. Nitekim 877 kişiden sadece 26'sı başarılı olabildi. Zira pek çok tavuk görselinin bulunması ve yavru kedi görselinden hem bir tane bulunması hem de gizli olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu.

Eğer bu testte siz de başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte gizli görselin yeri;

yavrukedi-01062024ea9374a5.jpg

Kaynak:BBN