TÜVTÜRK’ten araç sahiplerine müjde: 81 ildeki bu kişiler muaf olacaklar

TÜVTÜRK’ten araç sahiplerine müjde:  81 ildeki bu kişiler muaf olacaklar
TÜVTÜRK’ten araç sahiplerine iyi haber.

TÜVTÜRK’ten Araç Sahiplerine Müjdeli Haber: Artık Bazı Araç Sahipleri Muayeneden Muaf!

TÜVTÜRK’ün yeni düzenlemesiyle birlikte, egzoz pulu adı verilen egzoz gazı emisyon ölçümünü yetkilendirilmiş kurumlarda yaptıran ve belgeyi sunan araç sahipleri, artık araç muayenesinden muaf tutulacak. Bu yeni karar, araç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Yeni düzenleme sayesinde, belirli koşulları sağlayan araç sahipleri ek testlere gerek kalmadan muayene işlemlerini tamamlayabilecekler. Bu adım, araç sahiplerine zaman ve maliyet açısından önemli avantajlar sunacak.

Bu uygulama, araç sahiplerine büyük kolaylık sağlayarak hem zaman kazandıracak hem de muayene süreçlerini daha verimli hale getirecek.

Uzun kuyruklar ve ek testlerle uğraşmadan, sadece egzoz pulu belgesi ile muayene işlemleri hızla tamamlanabilecek.

3123338.jpg

Araç muayene randevusu nasıl alınır?

Gezici istasyonların bulunduğu il ve ilçeleri, TÜVTÜRK'ün resmi internet sitesinden öğrenebilir ve uygun tarihlerde randevunuzu alabilirsiniz.

İnternet üzerinden alınan randevu sayesinde, belirlediğiniz gün ve saatte aracınızı muayeneye sokmak çok daha kolay olacak. Bu sayede uzun kuyruklarda beklemeden hızlıca işlerinizi halledebilirsiniz.

Yeni uygulama sonrasında bazı araç sahipleri randevu almadan muayene istasyonlarına gitse de, TÜVTÜRK randevusuz muayene yapmayacak.

Kaynak: ensonhaber.com

Kaynak:BBN