"Ülkemiz önemli yatırım ülkesi olacak"

"Ülkemiz önemli yatırım ülkesi olacak"

İşadamı Sefa Çarpışan gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çarpışan, “Cumhur ittifakı kazandığı takdirde Türkiye ihracat merkezi olacak, Ülkemiz önemli yatırım ülkesi olacak” dedi.

İş İnsanı Sefa Çarpışan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Çarpışan yaptığı değerlendirmelerde Cumhur ittifakının kazanması halinde Türkiye’nin ihracat merkezi olacağını kaydetti. Ülkemizin en önemli yatırım ülkesi olacağını kaydeden İş İnsanı Sefa Çarpışan, “ Hedefimizin büyük olduğunu daha öncede dile getirdiğimiz gibi bunun en önemli kanıtı İHA ve SİHA’lardır. Bu yıl İstanbul Havalimanına çok önemli turist akımı gerçekleşecek ve tatil yerlerimiz olan Ege ve Akdeniz bölgelerinde Bodrum, Antalya, İzmir, Aydın gibi birçok şehrimizin ekonomisine katkı sağlayacaktır” dedi.

sefa-carpisan.jpg

Çarpışan, “Türk dünyası Kırgızistan ve Özbekistan gibi Türk devletleri daha da güçlenecek ve dünya da 1 numara olacağız. Hedefimizi 2023 ve 2030 olarak söylüyor ve Cumhurbaşkanımıza gece gündüz dua ediyoruz Allah onu başımızdan eksik etmesin” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.