İbrahim KOÇ

İbrahim KOÇ

EN BÜYÜK GÜÇ YİNE TARAFTAR

EN BÜYÜK GÜÇ YİNE TARAFTAR

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle çıkışa geçen Konyaspor bugün gerçekten sezonun en kritik maçlardan birisine çıkmaya hazırlanıyor. Rakip Adana Demirspor. Konyaspor için bu maçtan alınacak bir galibiyet inanılmaz derecede moral ve motivasyon sağlayacak. Altı puanlık bir maçı kazanmamız durumunda yüksek bir Performans sergilememize etken olur. Sezon başındaki yapılan planlama hatasının acısını maalesef her geçen gün maç çekiyoruz.

Ancak devre arasında 8 transfer yapıldı. Bu oyuncular direkt olarak oynayıp takıma hem oyun hem de skor olarak artık katkı vermeye başladılar. Kabul edelim ki Konyaspor için sezonun en kritik maçlarından bir tanesi ancak ölüm ve kalım maçı değil.

Taraftarın gelmesiyle sportif başarılar da gelmeye başladı. Ama sonuç ne olursa olsun Ömer Korkmaz ve kurmaylarının başlattığı geçiş dönemi hamlesi meyvesini veriyor. Taraftar ise bu içten davranışları kendisinden paye verip takımına sarılıyor. Adana Demirspor maçı bana göre bir aşama. Yeniden potaya girmek mi yoksa artık yukarılara tutunmak mı bunu sorgulayacağız.. Bu anlamda oyuncuların psikolojik olarak kendiliğinden özenli bir baskı hissedecektir ancak bu maçı rahat bir kafa ile oynamazlarsa maalesef sonucu hüsran bir durum ile karşılaşabiliriz.

Bu yüzden Konyaspor oyuncuları ve teknik heyetin bu maçı finali niteliğinde oynayacaktır ancak son maçmış gibi de oynamaması gerekiyor. Çünkü yapılacak hatalar maalesef geri dönüşü olmayan bir duruma götürebilir bizi.

Bu anlamda Konyaspor için alınacak bir galibiyet gerçekten muhteşem bir dönüşün ateşini sürdürebilir. Belki de ilk 10 için ciddi bir aday konumuna da geleceğiz ve 6 puanlık bir maçta psikolojik olarak artık yukarıya doğru tırmanan bir takım göreceğiz. Gönlümüz ve dualarımız sizinle olacak çocuklar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim KOÇ Arşivi
SON YAZILAR