İbrahim KOÇ

İbrahim KOÇ

KONYASPOR YALNIZ BIRAKILIYOR!

KONYASPOR YALNIZ BIRAKILIYOR!

Konyaspor tarihinin belkide en önemli Kongrelerinden biri pazartesi günü gerçekleşmiş olacak. Tabi bir diğer konu ise henüz resmi bir adayın çıkmaması oldu. Yaklaşık 15 gündür alınan kongre kararının ardından bir çok isim gündeme gelirken henüz resmi bir başvurunun olmaması gerçekten bizleri oldukça endişelendiriyor. Tabi mevcut başkan Fatih Özgökçen’i nde geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada aday olmayacağını belirtmesi üzerine gözler yüksek divan kurulu başkanı Ahmet Şan’a çevrilmiş durumda. Konyaspor yüksek divan kurulu başkanı olan aynı zamanda uzun yıllar Konyaspor’da başkanlık görevini yürüten Ahmet Şan’ın gerek belediye başkanı Uğur İbrahim Altay gerek Konya Valisi Vahdettin Özkan’a yapmış olduğu ziyaretler neticesinde destek sözü almıştı.

Tabi bu durumlar neticesinde hala bir başkan adayının çıkmaması gerçekten dediğimiz gibi bizleri oldukça endişelendiriyor. Konyaspor’un sahipsiz kalmayacağını elbette biliyoruz. Günümüz şartlarında ekonomik olarak güçlü olan kişilerin başkanlık yaptığı bir süreçte Konyaspor’a kimse sahip çıkmıyorsa yazıklar olsun. Bu şehir üç milyonluk bir şehirdir. Bu şehirde Türkiye’nin önde gelen iş insanları mevcut. Ekonomik olarak Konyaspor’u rahat bir seviyeye çıkartacak kişiler mevcut. Eğer bu kişiler Konya’nın en büyük markası olan Konyaspor’a sahip çıkmayacaklarsa Yazıklar olsun. Kimsede çıkmayacaksa sahip bu taraftar bu şehrin sahibi olan Konyaspor taraftarı kendi takımına kendisi sahip çıkmaktan asla geri durmaz.

Zamanında yapılan yanlışlar, hatalar bugün öyle bir seviyeye geldi ki Konyaspor adeta yalnız bırakılıyor.

Mevcut başkan Fatih Özgökçen’in Konyaspor’un borcu 20 milyon Euro civarında demesi resmi bir açıklama olmasına rağmen büyük çoğunluk da kimseyi inandırmadı.

Öyle kötü bir imaj çizmiş ki Fatih başkan kimsenin inanası gelmiyor kendisine. Bu durum karşısında her şeyden öte pazartesi günü delegeleri ve orada bulunan herkesten önce özür dilemesi gerekiyor.

Hiç kimse kusura bakmasın ki bu şehir, bucam ya bugün bu durumdaysa başta Fatih Özgökçen olmak üzere etrafında iş bilmeyen yöneticilerin parmağı vardır.

Konyaspor gerçekten hem sahada hem saha dışında kaybetmeye devam ediyor. Bu durum anlaşılan o ki Konya Büyükşehir Belediye başkanı Uğur İbrahim Altay da artık umrumda değil. Çünkü önümüzdeki süreçte yerel seçimler var kaynakların büyük bir bölümü seçimde kullanılacağı için Konyaspor’a pek bir şey düşmeyecek gibi görünüyor. Bu takım, bu şehir, bucam ya, bu kulüp elbette eski günlerine bir gün muhakkak geri dönecektir. Ama yapılan bu vefasızlı, bu vurdumduymazlığı, bu umursamazlığı da hiçbir zaman unutmayacaktır. Unutmayacagiz unutturmayacağız. Elbet bir gün Konyaspor asıl sahibi olan gerçek Konyasporlu taraftarların eline geçecek ve daha güzel günler görecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim KOÇ Arşivi
SON YAZILAR