Kadir Melik Taşcı

Kadir Melik Taşcı

Ekrem İmamoğlu gözün aydın, gündemimiz eşcinseller

Ekrem İmamoğlu gözün aydın, gündemimiz eşcinseller

Sahte imam oğlunun geçenlerde bir tv kanalında eşcinsel evliliğe hazırım ama toplum daha hazır değil açıklamasından sonra bir yazı kaleme almıştım çok da rağbet görmüştü.

O yazıda özetle "madem ki toplumun hazır olmadığı eşcinsel evliliğe hazırsın oğulların bir gün 'baba biz eşcinseliz erkek erkeğe ilişki yaşamak istiyoruz' derse problem değil oğlum, sizin yaşam kalitenizi korumak benim görevim, saygıyla karşılıyorum mu diyeceksin? O halde toplumun hazır olmadığı eşcinsel evliliğine Ekrem İmamoğlu olarak hazır olduğuna göre anlı şanlı bir düğün yaparsın heralde!

Sonradan farkına vardım ki eşcinsel sayfası olan kaosGL.org adlı internet sitesi yazımı yayımlayıp ismimi vererek beni hedef göstermiş. kaosGL.org sitesine girip baktığımda bu oluşumun İsveç Uluslararası Kalkınma ve İşbirliği Kurumu tarafından fonlandığını gördüm.Bu ve bunun gibi birçok pislik oluşum yurtdışından finanse ediliyor. Gezi olayında da böyle olmadı mı? Yurtdışından desteklenen oluşumlar yine bir Gezi kalkışması planlamaktadır. Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör atanıyor ama konu Lgbt'liler üzerinden gidiyor. Çünkü uluslararası güçler yeni bir dizayn peşinde.Baş aktör Amerika ve ihtiyar kuklası Biden bunun ilk işaret fişeğini ateşledi. Ulaştırma Bakanlığı'na atanan ülke tarihinin ilk Lgbt'li bakanı olan Pete Buttigieg denilen adam yemin törenine kocası olan adamla katılmış. Derken ajanslara düşen habere göre Amerika, Boğaziçi Üniversitesi'ni bahane ederek gösteriler düzenleyen Lgbt'lilerle alakalı "cinsel azınlıklara karşı yapılan müdahaleyi kınadığını" bildirmiş. Bizde de İmamoğlu twitter hesabından yaptığı açıklamada hükümete seslenirken, gösterici onursuz sapkınlar için "üniversitenin onuruna sahip çıkan gençlere şiddete son verilsin" diyor.Kılıçdaroğlu da kalkmış gözaltına alınan içinde terör yandaşlarının da olduğu kişiler için "Türkiye'nin evlatlarını serbest bırakın" diyor.Senin evlatların olduğu kesin mayan bunu kaldırıyordur ancak teröristler ve sapkınlar bu ülkenin evladı olamaz.

*****

DİKKAT! PAPA'YA SUİKAST Mİ GELİYOR?

Bayram değil seyran değil Papa Irak'ı niye ziyaret edecek? Katolik Hristyanların dini lideri 5-8 Mart tarihleri arasında hiç akla gelmeyecek bir yeri ziyaret edecekmiş. 1 yıldır koronavirüsten dolayı bütün programını iptal edip hiç bir ülkeye ziyarette bulunmayan Papa ne oldu da Irak'a gitme ihtiyacı duydu? Veya Papa'yı oraya gönderecek güç bunu neden istiyor? Koronavirüsün zirve yaptığı yeni mutasyonlarla birlikte bulaşıcılığı ve öldürücülüğü artan bir dönemde hem de üçüncü sınıf! müslüman bir ülke olarak gördükleri Irak'ı hangi güçler neden istiyor? Adam Vatikan'da sarayından çıkmazken sen kalk gel Irak'a! Bu işin içinde bir şeyler var. Biden ile beraber yeni dünya düzenine geçiliyor. O düzenin tam olarak ne olduğunu şimdiden kestirmek güç ancak şeytan boşluk sevmez.Koronadan dolayı uzun süredir sakin olan yeryüzüne yeni bir kargaşa gelebilir. Bunu sansasyonel bir şekilde Papa'yı öldürerek yapabilirler. Mart ayına dikkat!

*****

TESBİHİ AL ELİNE GÜNDE 100 DEFA LAİKLİK ÇEK

Halk tv'de program sunan Ayşenur Aslan laikliği unutmamak için "günde 100 defa laiklik söylememiz lazım" demiş. Ben de "yetmez" diyorum. Çünkü seni kabirde daha çok laiklik daha çok çağdaşlık daha çok inkilapçılık kurtaracak. Bir bardak suya günde 100 defa laiklik 100 defa çağdaşlık 100 defa da inkilapçılık okuyup, yatmadan içersen öbür dünyada direkt laik olarak uyanırsın! Allah senin gibi zihniyetleri ıslah etsin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kadir Melik Taşcı Arşivi