Mehmet MERTEK

Mehmet MERTEK

Yeni Hedef: Yapay Et

Yeni Hedef: Yapay Et

Küreselciler dediğimiz artık çoğu insanın aşina olduğu belli bir kesimin Dünya yönetiminde etkin rol oynadıkları herkesin malumudur. Tabi bütün bu yapmak istedikleri Allah'ın takdir etmesi ile gerçekleşmektedir. Bu adamların ortak özelliği pes etmemek, sabırlı olmak, gayret göstermek ve yeni şeyler denemek.

Toplumları nasıl ifsat edebiliriz? İnsanları nasıl köle yapabiliriz? Ve bunun gibi nice emellerine birer birer ulaştılar. Sıraya koydukları hedeflerine bazen kısa sürede bazen de uzun sürede ulaştılar.

3 yıl önce pandemi ile insanları zorla aşıladılar. Sürekli korku senaryoları ile insanları kapana düşürdüler. Şimdi ise Bill Gates ineklerin metan gazı çıkararak atmosfere zarar verdiğini iddia ederek yeni bir amacını ortaya koymaktadır. Yeni hedef yapay et. İnsanların hayvanlarla ve doğa ile ilişkisini koparıp onları suni şeylerle beslemek. Kısmen bunda başarılılar.

Yediğimiz çoğu şey doğal olmaktan çıktı. Son doğal kalanlara da savaş açmış durumdalar. Hayvancılığı bitirip yapay etin önünü açmak. Denemesi geçen sene bir Türk tv kanalında yapıp kamuoyu yoklaması yaptılar. İstedikleri algıyı oluşturamadıkları için şimdilik rafa kaldırılmıştı. Fakat yeniden hayvancılık üzerine yoğunlaştılar.

Hayvanları aşı ile öldürmek, hayvancılığı maddi olarak zor hale getirmek, salgın hastalıklar yaymak gibi hedeflerini uygulamaktan çekinmeyecekleri zorlu bir döneme girdik. Hayvancılığa sahip çıkıp bunların taşeronu olanlara karşı da tedbir almak önemlidir.

Hedeflerinde insanlık var. Sadece amaçları bu ve bunu başarmak için bütün kozlarını oynayacaklar. Olaylara feraset ve basiretle bakalım. Bildiklerimizi insanlara aktaralım ki herkes bilinçlensin. Şundan da eminiz ki Allah’ın her şeye gücü yeter ve O Azimdir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet MERTEK Arşivi