Şeyma Savaş

Şeyma Savaş

ACI DOLU BİR SABAHA UYANDIK….

ACI DOLU BİR SABAHA UYANDIK….

Türkiye tarihinde en büyük karanlık güne uyandık. 24 yılın ardından gelen bu ikinci felaket hepimizin canını yaktı. 10 ilimizde büyük yıkıma neden olan bu deprem hem maddi hem de manevi olarak tüm Türkiye’yi etkiledi.

Ülkecek seferber olduğumuz bu zamanda ne kadar yardım yaparsak yapalım ne kadar can kurtarsak kurtaralım maalesef aldığımız her kötü haber sevincimizin önüne geçiyor. Binlerce kardeşimiz enkazların altında kalarak ihmal yüzünden can vererek hayata gözlerini yumdular.

Çoğu yer bilimcilerin 2 yıl öncesinden yapmış olduğu uyarılara rağmen hiçbir önlem almayan bizlere artık geri dönüşü olmayan ve binlerce kişinin hayatına mal olan bu felakete sadece durup izlemek kaldı. Daha öncede benzer durumlar yaşamış olan ülkemizin sürekli aynı olayları yaşaması hiç iç açıcı değil. Umarım bu sefer yapılması gerekenler çok geç kalınmadan yapılır.

Yaşanmasını hiç istemediğimiz bu zor günlerde yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza ve hayvanlarımıza elimizden geldikçe ufak da olsa yardımda bulunmayı ihmal etmeyelim.

Milletimizin başı sağ olsun. Umarım bu zor günlerde bir an önce geçer ve bir daha tekrarlanmaz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Şeyma Savaş Arşivi