Şeyma Savaş

Şeyma Savaş

HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN

HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN

11 ayın Sultanı olan Ramazan Ayına şükür bu sene de Allah kavuşmamızı sağladı. Her sene sevinçle karşıladığımız bu mübarek ayı ne yazık ki ülkemizde yaşanan deprem ve sel felaketinden dolayı buruk karşılıyoruz.

Ramazan’ın gelmesiyle bir kez daha yaşamın ne kadar kıymetli olduğunu ve elimizdekilerin değerini anladığımız bir dönemin içine girdik. Depremde yakınlarını ve evlerini kaybeden vatandaşlarımız için bu mübarek ayda elimizden geldikçe yardım da bulunmaya çalışalım. Ramazan Ayı birbirimizin halinden anlamak ve destek olmak için en güzel aydır.

Yardım ve desteklerin yanı sıra ramazanda sevindiklerimizle bir araya gelmek bizim açımızdan da yararlı olacaktır. Depremden dolayı psikolojik olarak etkilenen bizler içinde bir iftar sofrasında toplanmak psikolojik açıdan ruhumuza iyi gelecektir.

Yardımsever bir milletiz. Dillere destan cömertliğimizle paylaşmayı çok iyi biliriz. Bu mübarek ayda paylaşımcı ruhumuzu daha da öne çıkarmak, depremzedeler başta olmak üzere fakir fukara ve ihtiyaçlıların daha fazla destekçisi olalım. Sofralarımızda onlara yer açalım. Ya da en azından onların da bir akşam olsun güzel bir sofraya oturmalarına vesile olalım.

“Eğer tadını bilirseniz, ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir” der ya Necip Fazıl, aynen öyle. Paylaşınca çorbanın sıcaklığı, lezzeti bile başka olur.

Umarım bu zor günler bir an önce geçer ve Ramazan ayını tüm ülkecek sevinçle karşılayacağımız yıllarımız olur. Herkese mutlu ve huzurlu ramazanlar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Şeyma Savaş Arşivi