1922 Konyaspor, Osmaniyespor’u ağırlayacak

1922 Konyaspor, Osmaniyespor’u ağırlayacak
TFF 3. Lig 3. Grup’ta son 4 maçında yenilgi yüzü görmeyen 1922 Konyaspor, bugün taraftarı önünde Osmaniyespor’u konuk edecek. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak müsabaka saat 15.00’te başlayacak. Maç TFF YouTube kanalından yayınlanacak.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta son 4 maçında yenilgi yüzü görmeyen 1922 Konyaspor, bugün taraftarı önünde Osmaniyespor’u konuk edecek. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak müsabaka saat 15.00’te başlayacak.

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden 1922 Konyaspor, 27. hafta mücadelesinde bugün ligde kalmayı büyük oranda garantileyen Osmaniyespor’u konuk edecek.

Karşılaşma öncesinde konuk ekip Osmaniye ekibi 29 puanla ligde 10. sırada yer alırken, ev sahibi ekip 1922 Konyaspor ise 21 puanla 11 sırada bulunuyor.

İki takımın da 3 puan parolasıyla çıkacağı mücadelede yeşil -beyazlılar, rakibini yenerek düşme hattından bir adım daha uzaklaşmak istiyor.

İki takım arasında Osmaniyespor’un ev sahipliğinde oynanan sezonun ilk maçını ise Osmaniye ekibi 1-0 kazanmayı başarmıştı.

Öte yandan bu zorlu müsabakayı İstanbul bölgesinden Batuhan Bayar yönetecek. Bayar’ın yardımcılıklarını ise Berk Tezcan ile Mert Öztürk yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ahmet Mert Sarı olacak.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.