81 İLİN ASKF BAŞKANLARI KONYA’DA

81 İLİN ASKF BAŞKANLARI KONYA’DA

81 İLİN ASKF BAŞKANLARI KONYA’YA GELEREK MEHMET BAYKAN’A DESTEK OLDULAR!

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu ile 81 ilin ASKF Başkanları şehrimizde Ramada Otel’de gerçekleştirdikleri 44. Başkanlar Kurulu Toplantısında Spor Hizmetleri Genel Müdürü, Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan'a destek verdiler.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez açılış konuşmasında; amatör spor ailemiz içinden çıkan biri olarak Mehmet Baykan ile gurur duyduklarını ve destekleriyle her daim yanında olduklarını belirtti.

Daha sonra kürsüye gelen; Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’muzda 13 yıl başkanlığı, TASKK Genel Başkanlığı ile 11 yıl, 6 ay, 6 gün Spor Genel Müdürlüğü görevlerindeki bilgi birikimi ve liyakatini ülke sporuna ve gençliğine hizmette adayan Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, ülke sporu ve gençliğe hizmette birlikte yol yürüdükleri; TASKK yönetim kurulu üyelerine, ASKF Başkanlarına, amatör spor taban birliklerinin tüm paydaşlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Konya ASKF'den yapılan açıklamada; "TASKK 44. Başkanlar Kurulu Toplantısını iki gündür ilimizde gerçekleştiren TASKK Yönetimi ve tüm ASKF Başkanlarına; ülke sporu ve gençliği adına amatör spor ailemiz ve amatör spor kulüplerimiz nezdinde çalışmalarında başarılar dileriz. Amatör camiamıza hayırlı olsun." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.