Cikalleshi atmayınca Konyaspor kazanamıyor

Cikalleshi atmayınca Konyaspor kazanamıyor
Konyaspor, 33 yaşındaki futbolcu Cikalleshi’nin gol atamadığı 20 mücadelede de puan kaybı yaşadı.

Konyaspor, 33 yaşındaki futbolcu Cikalleshi’nin gol atamadığı 20 mücadelede de puan kaybı yaşadı

Süper Lig’in 33. haftasında evinde Alanyaspor’a 2-0 mağlup olarak 7 maç sonra taraftarı önünde gol atamayan Konyaspor’da, Arnavut santrfor Cikalleshi’nin skor katkısında bulunmaması mağlubiyetin habercisi oldu.

Arnavut santrfor, yeşil-beyazlı takımın bu sezon Süper Lig'de puan aldığı 20 maçın 11’inde ya fileleri havalandırdı ya da gol pası verdi.

Yeşil-beyazlı takımın en çok skor katkısında bulunan ismi olan Cikalleshi (11 gol -5 asist), son 4 maçtır gole hasret kalırken, ilginç bir istatistik de yakaladı.

Konyaspor, ligde oynadığı 33 maçta 8 galibiyet alırken, Cikalleshi 2-0 kazanılan Kasımpaşa ile Hatayspor maçları hariç diğer tüm karşılaşmalarda skor katkısında bulundu (Başakşehir 1 gol, Gaziantep FK 1 asist, Kasımpaşa 1 gol-1 asist, Kayserispor 2 gol, Ankaragücü 1 asist, Pendikspor 1 gol).

Konyaspor’un Cikalleshi’nin gol atıp puan alamadığı tek mücadele ise iç sahada kaybedilen 3-2’lik Başakşehir maçı oldu. Arnavut golcü, rakip ağları 2 kez havalandırmasına rağmen mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Cikalleshi ayrıca, berabere biten İstanbulspor (1-1), Antalyaspor (1-1), Karagümrük (1-1), Samsunspor (1-1) maçlarında fileleri birer kez havalandırırken, Adana Demirspor maçında ise 2 kez gol sevinci yaşadı (2-2).

Konyaspor Cikallsehi’nin gol atmadığı Rizespor (2-1), Beşiktaş (2-0, 2-0), Pendikspor (2-1), Hatayspor (3-1), Adana Demirspor (3-0), Trabzonspor (2-1, 3-1), Sivasspor (1-0), Galatasaray (3-0), Fenerbahçe (7-1) ve Alanayspor (2-0) maçlarında puan alamazken, Ankaragücü (1-1), Alanyaspor (2-2), İstanbulspor (0-0), Antalyaspor (1-1), Gaziantap FK (1-1), Rizespor (0-0) ve Karagümrük (1-1) maçlarında da berabere kaldı.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.