KARTAL HARIL HARIL

KARTAL HARIL HARIL

3 günlük izin sonrası önceki gün topbaşı yapan Kartallar, dünü tek idmanla değerlendirirken, bugün de tek çalışma gerçekleştirilecek

KONYASPOR’da iç sahada oynanacak Adana Demirspor maçının hazırlıkları devam ediyor. 29. haftayı rakibi Gaziantep ligden çekildiği için hükmen galibiyetle kapatacak olan arabam.com Konyaspor, 30. hafta mücadelesinde ise Avrupa’yı hedefleyen Adana Demirspor’u konuk edecek. Antalyaspor karşılaşması sonrası 3 gün izin yapan yeşil-beyazlı futbolcular, önceki gün akşam saatlerinde Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde toplandı ve Adana Demirspor maçının ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

TEKNİK Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başlayan antrenman, ardından sahada koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla devam etti. Futbolcular idmanı, dar alanda oyun ile tamamladı. Anadolu Kartalı, dün de saat 17.00’de haftanın ikinci çalışmasını gerçekleştirirken, hazırlıklar bugün yapılacak antrenmanla devam edecek. Yeşil-beyazlılar, programda değişiklik olmaması halinde hafta sonu bir gün dinlenecek ve pazartesi günü yeniden toplanarak Adana Demirspor mesaisini sürdürecek.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.