Konya’daki kritik maça Galatasaray hayranı hakem!

Konya’daki kritik maça Galatasaray hayranı hakem!
Spor kamuoyu babası tarafından Galatasaray taraftarı olduğu itiraf edilen Tugay Kaan Numanoğlu'nun Pazar günü oynanacak zorlu maçta kalbi ile aklının çelişmesinden endişe ediyor

Trendyol Süper Lig’de 38.haftanın ve sezonun en kritik maçlarından birisi Pazar günü Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak. Düşenin şampiyon olacak takımın belirleneceği Konya’daki kritik maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'nun küçükken Galatasaray taraftarı olduğu öğrenildi. Babası Levent Numanoğlu 2020 yılında yaptığı açıklamada “Oğlum küçükken Galatasaray'ı tutuyordu, o zaman çocuklukken öyleydi. Ben Beşiktaş'ı tutuyorum” ifadelerini kullanmıştı. Futbol adamı Levent Numanoğlu bir dönem Konya Şekerspor’u da çalıştırmıştı.
KONYASPOR ONUNLA 1 KEZ KAZANABİLDİ
Konyaspor-Galatasaray maçının hakemi Tugay Kaan Numanoğlu 7.kez yeşil-beyazlıların maçını yönetecek. Konyaspor, Numanoğlu yönetimindeki 6 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Numanoğlu yönetiminde tek galibiyetini 10 Eylül 2022’de iç sahada Hatayspor’u 1-0 yenerek alırken son maçta ise bu sezon Beşiktaş’a deplasmanda 2-0 kaybetti. Galatasaray ise Numanoğlu’nun yönettiği 5 maçta 3 galibiyet ve 2 yenilgi aldı. Galatasaray bu sezon Numanoğlu yönetiminde deplasmanda Samsunspor’u 2-0 yenmişti.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum