Konyaspor, Ali Çamdalı ile yola devam edecek

Konyaspor, Ali Çamdalı ile yola devam edecek
Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz, sezon değerlendirmesinde bulundu.

Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz, "Dün akşam itibari ile Konyaspor yönetimi yeni sezonda da görevini sürdürecek. Konyaspor Ali Çamdalı ile yola devam edecek" dedi. Borç ile ilgili konuşan Korkmaz, "Konyaspor'un şuanki borcu yaklaşık 1 milyar lira civarında."

img-20240601-111010.jpg

Başkan Korkmaz, "Zor bir sezonu geride bıraktık. Çok şükür şuan Süper Lig'deyiz. Asıl zorluk ligde kaldıktan sonra başlayacak. Ekonomik olarak yola çıkmaya hazır mıyız, değil miyiz bunu sorguluyoruz. Ligde kaldığımız için yönetim kuruluna teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadılar. Büyük teşekkürlerden birtanesini de taraftarlara ediyorum. Şehrimizin büyüklerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Manevi anlamda hep destek çıktılar. Maddi olarak ellerinden geleni yaptılar. Başta Başkan Uğur İbrahim Altay, Valimiz, Emniyet Müdürümüz ve Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Ayrı bir teşekkürü de Milletvekili Mehmet Baykan'a ediyorum. Konyaspor'u seven herkes bir cefa çekti. Gelecek sezon içinde yine fedakarlık bekleyeceğiz" dedi.

Başkan Korkmaz, "Devre arasında santrafor transferinde hata yaptık. İçeri de rekabet olacağına rehavet oldu. Ligde kaldık. Trabzonspor çıktı oynadı, teşekkür ediyoruz biz Galatasaray'dan puan alamadık ama bu koşullarda ekonomik şartlarda 23 puan almış bir takımı da atamayız" şeklinde görüş belirtti. Konyaspor gelecek sezonda kendisine hedef koyacak şansı yok diyen Korkmaz, "Biz Konyaspor'un 3-4 sezon hazırlayacağız. Borcu en aza indirip gelecekte sağlam bir takım oluşturmak istiyoruz. Alt ligden üst lige çıkmaz çok zor bir süreçtir, Allah bizi bununla imtihan etmesin. Kadro planlmasında kim kalacak kim gidecek daha konuşmadık. 15 Haziran'da transfer sezonu açılıyor. Konyaspor'da ise transfer yasağı var. Giden oyuncu Hadebe oldu. Bu oyuncunun maliyetini karşılayamazdık. Sezon sonuna kadar anlaşmıştık."

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum