KONYASPOR ARTIK YENİLMİYOR!

KONYASPOR ARTIK YENİLMİYOR!

Konyaspor, evinde Antalyaspor’a takılmasına karşın puan cetvelinde sekizinci sıradaki yerini korudu

SÜPER Lig'de 28. hafta heyecanı dindi. Ligin zirvesinde ve düşme hattında birbirinden kritik maçlar oynanırken, futbolseverler yine gol doydular. Lider Galatasaray'ın bay geçtiği haftada takipçisi Fenerbahçe, Karagümrük'ü deplasmanda 2-1 yenerek puanını 57'ye yükseltti ve şampiyonluk yarışında hata yapmadı. Beşiktaş ise mağlup duruma düştüğü maçta Giresunspor’u 3-1 yenerek üst üste beşinci galibiyetini aldı ve üçüncü sırada zirveyi zorlamaya devam etti.

ADANA Demirspor hükmen galibiyetle dördüncülüğünü korurken, Başakşehir ise Sivas’tan 1 puanla dönerek ligdeki istikrarsız görüntüsünü devam ettirdi. Bu sezon kayıplara oynayan Trabzonspor ise deplasmanda kazanamama geleneğini Kasımpaşa karşısında da sürdürerek, 45 puanda kaldı. Ligdeki temsilcimiz Konyaspor ise Galatasaray zaferinin ardından çıktığı iki maçta da beraberlik alarak, üst gruba yaklaşma fırsatını kullanamadı. Yeşil-beyazlılar, Ümraniyespor beraberliğinin ardından bu hafta da öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı ve Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

ANADOLU Kartalı üst üste ikinci beraberliğini alırken, ligde de en çok berabere kalan (12) takım olarak dikkat çekiyor. Konyaspor ayrıca ligde 5 maçlık yenilmezlik serisi yakalarken, haftayı 36 puanla sekizinci basamakta tamamladı. 11 maçlık mağlup olmama serisini Fenerbahçe karşısında sona erdiren Fatih Karagümrük ise haftayı puansız kapatarak, dokuzuncu basamakta kaldı

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.