Konyaspor binası taşınıyor mu?

Konyaspor binası taşınıyor mu?
Son süreçte oldukça hareketli günler geçiren TÜMOSAN Konyaspor, önümüzdeki günlerde kulüp binasını Kayacık Tesisleri’ne taşıması ve orada hizmet vermesi planlanıyor

Son süreçte oldukça hareketli günler geçiren TÜMOSAN Konyaspor, önümüzdeki günlerde kulüp binasını Kayacık Tesisleri’ne taşıması ve orada hizmet vermesi planlanıyor.

Uzunca bir süredir MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda mali, idari, ulaşım ve profesyonel işlerin yürütüldüğü kulüp binası, önümüzdeki günlerde yönetimin yeni kararı doğrultusunda Kayacık Tesisleri’ne taşınması bekleniyor.

Başkan Fatih Özgökçen başta olmak üzere yöneticilerin Kayacık Tesisleri'nde futbolcular ve yöneticilerin iç içe olması için böyle bir karar aldıkları öğrenildi.

A takımın yanı sıra altyapının da bulunduğu Kayacık Tesisleri’ne yeni sezondan itibaren kulüp binasının da taşınması için hummalı bir çalışma yapıldığı öğrenildi.

Öte yandan yönetimin bu kararı doğrultusunda personel kadrosunda da azalmaya gidileceği ve az sayıda personelin çalışacağı belirtildi.

Yılmaz Çelik-BBN HABER

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum