Konyaspor, Erzurum'daki son maçına çıkacak!

Konyaspor, Erzurum'daki son maçına çıkacak!
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışması için Erzurum’da bulunan TÜMOSAN Konyaspor, üçncü hazırlık maçında bugün Azerbaycan temsilcisi Sabail ile karşılaşacak. İki ekip arasındaki mücadele saat 17.00’da başlayacak

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışması için Erzurum’da bulunan TÜMOSAN Konyaspor, üçncü hazırlık maçında bugün Azerbaycan temsilcisi Sabail ile karşılaşacak. İki ekip arasındaki mücadele saat 17.00’da başlayacak.

Yeşil-beyazlılar Erzurum kampındaki son hazırlık maçına çıkıyor. Anadolu Kartalı, Azerbaycan ligi takımlarından Sabail ile kozlarını paylaşacak. Bugün saat 17.00’da Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanacak mücadele, her iki takımın teknik heyeti isteği üzerine yayınlanmayacak.

Öte Teknik direktör Aleksandar Stanojevic’in maçta genç oyunculara yine ağırlık vermesi bekleniyor.

KONYASPOR YARIN DÖNECEK

Konyaspor, Erzurum kampını yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Stanojevic'in öğrencilerin 1 gün izin vereceği daha üçüncü etap çalışmalarının Kayacık tesislerindedevam etmesi bekleniyor.

10 Temmuz'an itibarın Erzurum’da ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Konyaspor, burada Samsunspor'u 3-2 mağlup ederken, Alanyaspor'a da 3-1 yenildi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.