Konyaspor günün ilk antrenmanını yaptı

Konyaspor günün ilk antrenmanını yaptı
2023-24 Sezonu hazırlıklarını Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde yaptığı birinci etap kampı ile sürdüren TÜMOSAN Konyaspor, günün ilk çalışmasını sabah saatlerinde gerçekleştirdi

2023-24 Sezonu hazırlıklarını Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde yaptığı birinci etap kampı ile sürdüren TÜMOSAN Konyaspor, günün ilk çalışmasını sabah saatlerinde gerçekleştirdi.

Antrenmanda; Erhan Erentürk, Deniz Ertaş, Adem Eren Kabak, Nafican Yardımcı, Hüseyin Biber, Ahmet Karademir, Yaşar Kavas, İzzet Karaboğa, Emre Pehlivan, Erkan Sasa, Hüseyin Mert Uyanıker, Mehmet Erdoğan, Fatih Mankır, Çağdaş Şendur, Ataberk Karababa, Veysi Karaduman ve Sertan Yılmaz yer aldı.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic gözetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri 2 nolu Göymen Food sahada genç futbolcularla yapılan özel antrenman, ısınma ile başladı.

Yeşil-beyazlı ekip daha sonra, 5’e 2 pas oyunu ile devam eden antrenmanı birebir mücadele çalışması ile sürdürdü. Anadolu Kartalı çift kale maç ile de antrenmanı tamamladı.

TÜMOSAN Konyaspor hazırlıklarına akşam saat 19.00’da yapacağı antrenman ile devam edecek. Antrenmanın ilk bölümü basına açık olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.