Konyaspor kiralık göndermişti! Takımıyla küme düştü

Konyaspor kiralık göndermişti! Takımıyla küme düştü
Konyasporlu Emre Gedikli‘nin formasını giydiği İstanbulspor, ligin bitimine beş hafta kala küme düşen ilk takım oldu.

İstanbulspor, ligde kalma savaşı veren bir diğer takım olan Karagümrük'e evinde 2-1 yenilince 33. hafta sonunda lige veda etti.

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında İstanbulspor ile Karagümrük karşı karşıya geldi. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi konuk takım 2-1 kazanarak ligde kalma yarışında kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla birlikte ev sahibi takım ligden düşen ilk takım oldu.

İlk yarıda Karagümrük 45+1'de Markao ile penaltı vuruşundan yararlanamadı. İstanbulspor 85. dakikada Coly'nin golüyle 1-0 öne geçerken Karagümrük 1 dakika sonra Güven Yalçın'ın golüyle 1-1'lik beraberliği yakaladı.

Karagümrük'e yenilen İstanbulspor, Süper Lig'den düştü

Geride kalan dakikalarda galibiyet golünü arayan Karagümrük, 90+7'de Feghouli'nin penaltıdan kaydettiği golle 2-1 öne geçti. Bu sonuçla İstanbulspor küme düştü. Karagümrük de ligde kalma yarışında önemli galibiyet elde etti.

Bu sonucun ardından 33 haftada 22. yenilgisini alan İstanbulspor 16 puanda kalırken, 33 puana yükselen Karagümrük de maç fazlasıyla hattından çıktı.

Ligin 34. haftasında İstanbulspor, Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Karagümrük de evinde Antalyaspor'u ağırlayacak.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.