Konyaspor teknik direktörü Stanojevic'ten gençlere ayar

Konyaspor teknik direktörü Stanojevic'ten gençlere ayar
Süper Lig’de 2023-2024 sezonu hazırlarına Konya’da sürdüren TÜMOSAN Konyaspor’da teknik direktör Aleksandar Stanojevic, genç oyuncular ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

Süper Lig’de 2023-2024 sezonu hazırlarına Konya’da sürdüren TÜMOSAN Konyaspor’da teknik direktör Aleksandar Stanojevic, genç oyuncular ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

49 yaşındaki çalıştırıcı, gençleri oynatmak için çaba göstereceklerini ama oyuncuların da bu konuda çok istekli ve hırslı olmaları gerektiğini vurguladı.

Gençler için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirten Sırp çalıştırıcı Stanojevic, “Genç oyuncularımıza burada şans veriyoruz. Mehmet Ali’ye de şans verdik. Ciddi bir perspektif gösteriyor. Erzurum’daki hazırlık maçlarına çok ciddi katkısı olacağını düşünüyorum. Ve onlara olan beklentimiz geçen sezona oranla daha yüksek. Şu an antrenmanda 14 kişiyiz ve her sabah bireysel antrenmanlarla genç oyuncularımızla da özel olarak ilgileniyoruz. Kariyerimde genç oyunculara çok fazla önem veren bir teknik yapıya sahibim. Ancak bu bir tek benim istememle olacak iş değil. Oyuncuların da bu konuda çok ısrarcı ve daha çok istemeleri gerekiyor. Biz burada Mehmet Ali’yi yetiştiriyoruz ancak kendisinin de gelişime açık olması gerekiyor. Biz buradaki teknik ekip olarak genç oyunculara elimizden geldiği kadar destek çıkacağız ben onları motive edip akademimizin diğer oyuncularını da bu seviyeye çıkartmak için tüm çabamızı sarf edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.