Konyaspor - Udinese hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Konyaspor - Udinese hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Yeni sezon öncesi hazırlık kampını Slovenya’da sürdüren Konyaspor, İtalya’nın köklü takımlarından Udinese Calcio ile hazırlık maçına çıkacak. Futbolseverler bu maçın yayın bilgilerini merak ediyor.

Yeni sezon öncesi hazırlık kampını Slovenya’da sürdüren Konyaspor, İtalya’nın köklü takımlarından Udinese Calcio ile hazırlık maçına çıkacak. Futbolseverler bu maçın yayın bilgilerini merak ediyor. Peki, Konyaspor- Udinese hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta?

Trendyol Süper Lig'de yeni sezon için Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Konyaspor, hazırlık maçlarını son sürat devam ettiriyor. Yeni sezon öncesi Slovenya kampında olan yeşil-beyazlı ekip, Udinese takımı ile hazırlık maçına çıkacak.

Yeşil-beyazlıların yeni sezon öncesi hazırlık maçları ile birlikte kadrodaki eksik bölgelerin tespiti için çalışmalar sürüyor. Udinese ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Maç 28 Temmuz Pazar günü (bugün) oynanacak.

KONYASPOR- UDINESE MAÇI SAAT KAÇTA?
Konyaspor - Udinese maçı saat 17.00’de başlayacak. Karşılaşma Sportplatz Sankt Michael im Burgenland Arena'da oynanacak.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum