Konyaspor yönetimi nefes aldı

Konyaspor yönetimi nefes aldı
Yeni sezon çalışmalarına devam eden TÜMOSAN Konyaspor yönetimi, yaptığı sponsorluk anlaşmaları ile az da olsa kulübe rahat nefes aldırdı

Yeni sezon çalışmalarına devam eden TÜMOSAN Konyaspor yönetimi, yaptığı sponsorluk anlaşmaları ile az da olsa kulübe rahat nefes aldırdı.

Son yıllarda futboldaki ekonomik sıkıntılar ile günden güne azalan gelirler, Anadolu Kulüplerine ödemelerde problem yaşatıyor. Bu anlamda isim ve forma sponsorları can simidi gibi yetişiyor. Bu sezon isim ve forma sponsorluğunda önemli mesafeler kat eden Konyaspor yönetimi, uzun uğraşlar sonucunda isim sponsorluğunda TÜMOSAN ile 42 milyon TL ücret karşılığında anlaşmaya vardı. Yeşil-beyazlı yönetim bu rakam sayesinde az da olsa nefes alacak ve futbolcu ödemelerinin bir kısmını yatırmış olacak.

Başkan Özgökçen liderliğindeki sponsor ve reklamdan sorumlu yönetim kurulu üyeleri, önümüzdeki günlerde sırt, şort, konç ve stadyumun farklı alanlarına sponsor olan diğer firmaları açıklayarak kulübe maddi gelir sağlayacak.

Ayrıca yeşil beyazlı yönetimin Konya’nın önde gelen iş insanlarını yakın zamanda tekrar ziyaret ederek kulübe destek vermeleri konusunda talepte bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.