Konyaspor'a yeni platform: Armada Yeşil Beyaz

Konyaspor'a yeni platform: Armada Yeşil Beyaz

Konyaspor'un taraftar çatısı altında birleştirecek olan ve sosyal medyada güçlü bir kitle olmayı hedefleyen Armada Yeşil Beyaz Platformu tanıtıldı.

Konyaspor'un birleştirici gücü olmak isteyen Armada Yeşil Beyaz Platformu tanıtıldı. Armada Yeşil Beyaz Platformu Başkanı, "Bendeniz Cihan Yenicikti. 1982 Konya doğumluyum, eğitim hayatımın üniversite dahil tamamını Konya da tamamladım. Yaklaşık 4 yıldır da Konyaspor kulübü genel kurul üyelik görevimi devam ettirmekteyim. Şehrimizin önemli marka değerlerinden olan bu güzide camiaya hem tutkulu bir neferi olarak hem de maddi ve manevi fedakârlıkla, arma askı düsturu ile farklı alanlarda farklı görevlerde katkı sağlama ya çalışıyorum. Tanıtımını yapacağımız armada yeşil beyaz platformunun kuruculuğunu ve başkanlık görevini ifa ediyorum.

whatsapp-image-2024-10-18-at-08-32-21.jpeg

Bu platform sadece taraftar özelinde değil, şehrin tüm dinamik bileşenlerini Konyaspor çatısı altında toplayıp, özellikle sosyal medya üzerinde güçlü bir farkındalık oluşturmaktır. Geçmişinde Anadolu tarihine yön vermiş ,Selçuklunun başkenti, Cumhuriyetin lokomotifi olmuş bu güzide şehrimizde ülke olarak ortak tutkularımızdan olan sportif faaliyetlerde, özellikle taraftar olarak paylaşımcılığı ve kardeşlik ruhunu ön planda tutan,sadece skordan değil oyundan da keyif almayı amaçlayan, güçlünün değil şehrinin takımı düsturunu ilke edinmiş,sadece günlük hayatta değil özellikle sosyal medyadaki sesi,benzeri olmayan gürlükte çıkacak bir ülküyü hayal ediyoruz. Bu ülküyü hayal ederken attığımız her adımda, taraftarın tutkusundan ve aşkından gelen heyecanın yanında ,ülkemizin eğitimde bayrak isimlerinden Selçuk Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesinin, platformumuzla olan işbirliği ile elde edilen, değeri paha biçilmez akademik ve bilimsel verileri sürekli inceleyerek bu yolculuğun her adımının yere sağlam basması için gerekli gayret ve eforu gösteriyoruz" dedi.

İŞTE HEDEFLER

1. Konyaspor'un markalaşma yolunda hizmet vermiş insanlarla söyleşiler yaparak geçmişten aldığı kültürel mirası yeni nesillere aktarmada rol oynamak ve ‘’Benim şehrim, benim takımın’’ düsturunu yüreklere kazımaktır.

2.Ulusal medyanın ve popüler kültürün etkisiyle genç nesillerin kafasının karışmasının önüne geçerek,skordan , başarıdan ve popülariteden bağımsız, Konyasporlu olma hassasiyetini genç nesillere aktarabilmektir.

3.Ar-Ge çalışmaları yapıp ,kulübe sunarak ; kulübün bu projeler sayesinde maddi kazanç elde etmesini sağlamak.

4.Konyasporun bir futbol kulübünden ziyade ülke futbolunda yaptıkları ve yapacakları tüm faaliyetlerde farkındalık yaratan bir kulüp olmasını ve kurum kültürü,markadeğeri,dinamik,güçlü,kurumsal bir yapıya dönüşmesinde etkin rol almayı hedeflemekteyiz.

5.Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Konya ve ilçelerinde kütüphanesi olmayan okullarımız tespit edilerek Konyaspor Kütüphanesi adı altında Konyaspor sevgisini öğrencilere aşılamak ve bunun ilaveten Yeşilay ve Kızılay ile birlikte düzenlenecek aktivitelerle Konyaspor taraftarının bilincini ve farkındalığını artırmaktır.

6.Sosyal farkındalık projeleri kapsamında ülkemizde, hepimizi yakından ilgilendiren kuraklık,enerji verimliliği ve yeşil enerji kapsamında dikkat çekici videoları taraftarlarla buluşturacağız.

7.Siz değerli basın mensuplarını unutmayarak "Gazetecinin gözünden" Köşemizde Konyaspor ve ülke futbolu üzerinde iz bırakmış isimleri sosyal medya hesaplarımız üzerinden taraftarlarımızla buluşturacağız.

8. "Konyaspor'a adanmış hayatlar" köşemizde de bu köklü çınar için büyük fedakarlık ve emek verip şu an aramızda olmayan futbolcu,taraftar ve yöneticilerimizle ilgili videolar sosyal medya hesaplarımızdan sizlerle buluşacaktır.

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.