Konyaspor’da Blaz transferi iptal oldu? İşte sebebi

2024-25 sezonuna güçlü bir kadro ile girmek isteyen Konyaspor’da geçtiğimiz gün Konya’ya gelen Blaz Kramer’in transferinde pürüz çıktı. 28 yaşındaki oyuncunun transferi menajeri nedeniyle iptal oldu
Konyaspor’da Blaz transferi iptal oldu? İşte sebebi

2024-25 sezonuna güçlü bir kadro ile girmek isteyen Konyaspor’da geçtiğimiz gün Konya’ya gelen Blaz Kramer’in transferinde pürüz çıktı. 28 yaşındaki oyuncunun transferi menajeri nedeniyle iptal oldu.

Yeni sezon hazırlıklarına Kayseri’de devam eden yeşil-beyazlı ekipte transfer çalışmalarıda devam ediyor. İç transferde Oğulcan Ülgün ve Uğurcan Yazğışı ile sözleşme yenileyen yönetim, dış transferde de Calusic, Ufuk Akyol, Yusuf Erdoğan, Tunahan Taşçı ve Pedrinho’yu renklerine bağladı.

Anadolu kartalı önceki gün altıncı transfer olarak kadroya dahil etmek için Konya’ya getirdiği Sloven golcü Blaz Kramer ile 3 yıllık prensip anlaşmasına varmıştı.

Cuma günü futbol şube sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı ile beraber Konya’ya gelen 28 yaşındaki futbolcu ile ilgili şok bir gelişme yaşandı.

Blaz’ın detaylı sağlık kontrolünden geçtiği belirtilirken menejerinin ekstra istekleri nedeniyle Konyaspor yönetiminin transferden vazgeçerek oyuncu ve menajerini geri gönderdiği aktarıldı.

Anadolu kartalı forvet bölgesi için alternatif isimlere yönelerek çalışmalarına hız verdi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum