Konyaspor'da gençlik operasyonu başlıyor! 2 oyuncu takibe alındı

Konyaspor ekonomik koşulların da etkisiyle transferde yeni yol haritasını belirledi. Gençlik operasyonu başlatan Kartal’ın hedefinde alt liglerin yıldız isimleri var
Konyaspor'da gençlik operasyonu başlıyor! 2 oyuncu takibe alındı

Son yıllarda vasat yabancılara harcanan yüksek meblağlar kulübü ekonomik olarak uçurumu sürükleyince Konyaspor yeni sezon öncesinde transferde yeni bir yol izleme kararı aldı. TFF’den de yabancı kısıtlaması cezası bulunan yeşil-beyazlılar, istikbali gençlerde buldu. Hem kulüp bünyesindeki gençler hem de alt liglerde istikbal vadeden isimlere yönelik kapsamlı bir gençlik harekatı başlatıldı. Gurbetçi isimler de mercek altına alınırken temsilcimiz yeni cevherlerle yola devam edip hem kulüp ekonomisini düzene sokmak hem de parlatılıp satılacak gençlerle yarınların kurtarmak amacında.

Alt liglerde çok sayıda ismi mercek altına alan Konyaspor özellikle ilk 11’i zorlayacak ve yeri geldiğinde formayı alacak isimlerin peşinde. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği forması giyen Melih Bostan için girişimlere başlayan Yeşil-beyazlılar, başkent ekibiyle 2026 yılına kadar sözleşmesi olan 20 yaşındaki genç forvet ile oldukça ciddi ilgileniyor.

genclik-operasyonu.jpg

Geçen sezon 1.Lig'de 15 maçta 6 gol, 4 asistle oynayan kupada ise 3 gol atan Melih Bostan için Fenerbahçe'nin 2 milyon TL’ye geri alma maddesi bulunuyor. Iğdır FK de genç oyuncuyu kiralık olarak renklerine bağlamak amacında. Iğdır FK Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, "Fenerbahçe, Melih Bostan'ın Gençlerbirliği'ndeki geri alma opsiyonunu kullanacak ve sonrasında takımımıza gönderecek" dedi.

Konyaspor’un radarındaki bir diğer isim ise Kerem Kalafat… Sağ bekte Ahmet Oğuz ve Cebrail Karayel ile yolların ayrılmasının ardından bu bölgeye iki takviye yapacak olan Anadolu Kartalı’nın Çorum FK ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Kerem Kalafat’ı kadrosuna katmak istediği belirtildi.

genclik-operasyonu.jpeg

23 yaşındaki sağ bek, biten sezonda Çorum FK formasıyla lig, play-off ve Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda 28 resmi maça çıkarken, 2414 dakika süre aldı ve 6 asistle takımının en çok asist yapan ismi oldu.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.