KONYASPOR'DA GÖZLER TRANSFERDE

KONYASPOR'DA GÖZLER TRANSFERDE

Mali krizi aşmaya çalışan Konyaspor yönetimi transferde hata yapmak istemiyor

KONYASPOR’da gözler transfere çevrildi. Süper Lig'in 38. ve son haftasında Beşiktaş deplasmanında 3-3 berabere kalan Arabam.com Konyaspor sezonu 12 galibiyet, 15 beraberlik, 9 da yenilgi sonrası 51 puan ve averajla 8. sırada tamamladı. Yeşil-beyazlılarda şimdi ise gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun kararına göre takımlar transferlerini 26 Haziran-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirebilecek. Konyaspor transfer çalışmalarında her zaman olduğu gibi öncelikli konu mali disiplin olacak. Bugüne kadar yüksek maliyetli transfer yapmaktan kaçınan Fatih Özgökçen yönetimi bu politikasını yeni dönemde de devam ettirecek.

KONYASPOR’un bu sezon yönetimin elini rahatlatan en büyük avantajı kadrodaki oyuncuların çoğunun sözleşmesinin devam etmesi ve Mame Diouf, Endri Çekiçi, Alejandro Melero, Andreas Bouchalakis, Mahir Emreli ve Marlos Moreno’nun sözleşmesinin sona ermesi. Bununla birlikte yönetim, Aleksandar Stojanovic’le birlikte yeni sezonda kadroda olmayacak oyuncuları belirleyecek bu oyunculardan kendilerine kulüp bulması isteyecek.

KONYASPOR'da 6 yabancının sözleşmesi sona erdi. Mame Diouf, Endri Çekiçi, Alejandro Pozuelo ve Marlos Moreno ile kiralık sözleşmeleri sona eren ve takıma veda eden Andreas Bouchalakis ile Mahir Emreli yeniden anlaşma sağlanmazsa Konyaspor ile bağları kalmayacak. Yeşil-beyazlı yönetimin öncelikli olarak takımda kalması istenen Diouf ve Pozuelo ile masaya oturması bekleniyor.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.